.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 263

Hybrid View

Мега фен
    Много ме издразниха нашите, като освиркваха Кличко. Особенно по време на химна. Показва неуважение към държавата на човека. И косвено към Кубрат. С това отношение не върви да имаме световен шампион.

Пулев се доказа като мъж, но като боксьр се провали, поне според мен. Аматьорски игра, за какво му трябваше на човек известен с левия си прав. И не толкова силата му, колкото възможността да удря често с него, да влиза с толкова нисък и отворен гард срещу Кличко, на когото не викат 'железния чук' напразно.
    А че можеше да бъде бит, може. Поветкин го направи на гъз като се биха, Кличко толкова се беше уплашил, че коментаторите взеха да му викат Клинч-ко.
    Но това явно разделя победителите от победените, Кличко след мача с Поветкин се стресна, отлага мача с Кобрата, прави струва, но излезна подготвен. Нашия отиде неподготвен и вместо да си играе неговата игра, остави Кличко да води мача.
    Последно редактирано от Aeternal : 11-16-2014 на 21:02

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Много ме издразниха нашите, като освиркваха Кличко.
    Това беше изключително идиотско поведение, абсолютно!
    Човекът е на върха 8 години, въпреки че зад него стоят страшно много пари и хора, това не е повод за подобно отношение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си