.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 263

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз пък нищо не разбирам от бокс, нито претендирам, че ми е ясно кой с каква тактика е играл.
    Евала на Кубрат, че след трите удара (нокдауна?) успя да стане на крака изобщо, макар че погледът му беше разфокусиран. И толкова. Един спортист щеше да поздрави победителя след мача. Цялото поведение на Пулев не му прави чест. Не прави чест и на българската агитка задето освирка Кличко, задето освирка и химна на Украйна.
    Не знам кой каква класа е показал на ринга по време на боя, но Кубрат можеше да загуби и по-достойно. А не да се държи като обидена ученичка.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Аз пък нищо не разбирам от бокс, нито претендирам, че ми е ясно кой с каква тактика е играл.
    Евала на Кубрат, че след трите удара (нокдауна?) успя да стане на крака изобщо, макар че погледът му беше разфокусиран. И толкова. Един спортист щеше да поздрави победителя след мача. Цялото поведение на Пулев не му прави чест. Не прави чест и на българската агитка задето освирка Кличко, задето освирка и химна на Украйна.
    Не знам кой каква класа е показал на ринга по време на боя, но Кубрат можеше да загуби и по-достойно. А не да се държи като обидена ученичка.
    Съгласна съм с това. Но и доста хора усетиха как стоят нещата. Все още българинът е един некултивиран абориген.
    В крайна сметка се видя кой е по-добрия. Сега унижението на Кобрата е още по-голямо. Истината е обаче, че и аз изпитвам срам, от българското поведение. За пореден път показахме ниската си култура.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си