Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Някъде прочетох страшно верния цитат, че шампионът се познава както на ринга, така и извън него. Определено съм съгласна.
А освиркването беше... еми, сори, пак ще ме изядете с парцалите, ама българска работа. Аз от друга нация такова поведение не съм чувала/виждала.

Но по темата с науката Аурис е напълно прав, далеч не се отдава такова внимание, както на спорта, но и за това си има обяснение. От спорт се интересуват и далеч не толкова интелигентни хора, на вуйчо ти Пейо надали му дреме как нашите деца успели да решат диференциално уравнение на олимпиада в някакъв град, който никога не е чувал. А дори да му дреме, той просто няма капацитета да проумее какво постижение е това. Вуйчо ти Пейо обаче съвсем спокойно сяда пред телевизора и гледа Олимпийските игри. Замислете се - по-"земните" забавления и теми обединяват нацията, винаги е така
Това изобщо не е така, за наука също се пише много и се информира, ако ти специално като видиш да дават подобно нещо сменяш канала това си е лично твой проблем. Като цяло тръбеше се много защото самото стигане до финал от страна като България си беше цяло чудо. Относно поведението на Кубрат, аз до известна степен го оправдавам. Той нямаше коректен и честен опонент срещу себе си, защо да му отдава уважение ? С тия номера дето разиграва Кличко и аз не бих му дал и капка уважение. Уважават се достойните хора, а не тия които се стремят само да те поставят в неизгодно положение. Да ако нямаше 1000 уговорки и прецаквания и Кубрат беше реагирал така нямаше да го приема, но в конкретният случай нещата са различни. Случайно да видяхте как с Кличко на ринга имаше 10човека, а от страната на Кубрат бяха допуснати само треньора, брат му и евентуално тоя дето да му оправя аркадите ? Не върви да се изправят уж в честен двубой пък за единия да има куп привилегии, а другият да е мачкан.

Като цяло относно поведението на ринга вземете за пример Мохамед Али и тогава ми говорете за липса на уважение и самонадеяност.