Първоначално написано от
Supermassive____
Лошо впечатление ми направи изказването на Кубрат, че нямал уважение за Кличко.Спортната злоба е едно,а реалната преценка е друго.Кличко от своя страна, похвали Кубрат и каза, че се е бил мъжки,а Кубрат каза, че не било лесно да се биеш срещу мафията.Аз на ринга мафия не виждам, а само един шампион,който е такъв от почти 8 години.Когато подценяваш това - резултата е предрешен.Поведението на Кобрата е характерно за цялата ни нация,винаги обвиняваме другите и не търсим проблема в нас самите.Факт е, че не можеш да играеш толкова открито срещу боксьор с толкова нокаути,като Кличко.Тотална грешка в подготовката му от страна на
неговия шаб.Това което забелязах при нокдауните и нокаута, че са почти индентични, от ляво.Това говори само за
едно...Кличко го е разучил много добре,затова нямаше и опознавателен рунд или поне така на мен ми се струваше от
гледната точка на зрител полуаматьор.Жалко за пропуснатия шанс искаше ми се въпреки всичко Кобрата да успее.Да загубиш в спорта не е срамно,но е срамно да се държиш недостийно след като си загубил.
От: Петър Петков.