.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 263

Hybrid View

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    http://www.nenovinite.com/ne/sport/6451/

За да бъдем в духа на форума, не бива да пренебрегваме евентуална бременност. ;]
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    http://www.nenovinite.com/ne/sport/6451/

За да бъдем в духа на форума, не бива да пренебрегваме евентуална бременност. ;]
    Знаеш ли кое е дори по-унизителното за нас като нация, освен освиркването на шампиона от трибуните? Това, че толкова много интернет плъхове изпълзяха и започнаха да се гаврят с нашето момче. Голяма чат от тези мижитурки преди мачът постваха разни патриотични цитати и закани, а после се обърнаха на 180 градуса.
    Повръща ми се, честно!

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Знаеш ли кое е дори по-унизителното за нас като нация, освен освиркването на шампиона от трибуните? Това, че толкова много интернет плъхове изпълзяха и започнаха да се гаврят с нашето момче. Голяма чат от тези мижитурки преди мачът постваха разни патриотични цитати и закани, а после се обърнаха на 180 градуса.
    Повръща ми се, честно!
    Глупостта и примитивизмът обикновено предизвикват сарказъм. В почти всеки случай, когато очакванията се разминат с реалния резултат, се стига до подобни неща.

IviG, достойна нация ще станем тогава, когато се научим да приемаме загубите с чест, а не търсим под вола теле и да се вкарваме в разни безумни конспирации, търсейки вината извън самите себе си.

Дано Кубрат си извади необходимите поуки от своята загуба, това ще е бонус както за него, така и за хората, които го подкрепят.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 11-18-2014 на 10:20
    Welcome to the Jungle...

IviG, достойна нация ще станем тогава, когато се научим да приемаме загубите с чест, а не търсим под вола теле и да се вкарваме в разни безумни конспирации, търсейки вината извън самите себе си.

Дано Кубрат си извади необходимите поуки от своята загуба, това ще е бонус както за него, така и за хората, които го подкрепят.
    Напълно съм съгласна с теб. Аз лично съм оптимист и вярвам, че самия мач и събитията около мача ще послужат като сериозен урок на Кубрат. Надявам се той да се съвземе бързо, да се поучи от грешките и да продължи да побеждава, както до преди мача с Кличко.

Глупостта и примитивизмът обикновено предизвикват сарказъм. В почти всеки случай, когато очакванията се разминат с реалния резултат, се стига до подобни неща.
    Не, просто хейтърчетата са като гъбичките... Чакат благоприятна среда за развитие, за да се размножат и да направят мизерия...

Не, просто хейтърчетата са като гъбичките... Чакат благоприятна среда за развитие, за да се размножат и да направят мизерия...
    Не знам дали това да имаш собствено мнение и да пуснеш няколко леки бъзика е хейтърство. Според мен не е. Особено когато всички медии са те засипали с гръмки заглавия и сензации за едно или друго събитие, превърнато в поредната "национална кауза". Мисля, че българите сме свикнали да приемаме нещата твърде насериозно и изобщо не владеем самоиронията (а тя понякога е доста полезна).
    Welcome to the Jungle...

Не знам дали това да имаш собствено мнение и да пуснеш няколко леки бъзика е хейтърство. Според мен не е. Особено когато всички медии са те засипали с гръмки заглавия и сензации за едно или друго събитие, превърнато в поредната "национална кауза". Мисля, че българите сме свикнали да приемаме нещата твърде насериозно и изобщо не владеем самоиронията (а тя понякога е доста полезна).
    Това не е самоирония от страна на автора... Самоирония щеше да е, ако го беше написал Кубрат.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Това не е самоирония от страна на автора... Самоирония щеше да е, ако го беше написал Кубрат.
    Но е сарказъм, в отговор на всички хейтърски коментари по адрес на Кубрат, както и на типично българския манталитет на Пулев да потърси вината във външни фактори, вместо да признае, че просто не беше достатъчно подготвен за Кличко.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Повръща ми се, честно!
    Дори и в най-тежките ситуации човек трябва да може да се пошегува, стига да не е злонамерено. Статията е с такава цел.

Колкото до песвдо патриотите - вече се изказах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си