Един авер (живее в Германия) след мача ми каза - ясно защо е с Андреа.
Че е чест да се биеш за една от 100-те титли/пояси/колани/токи за такива, чест е.
Да, Кличко има повече предимства, аз още преди доста време бях писал, че просто няма шанс нашия. Бил се е само срещу някакви залязващи "звезди". 20 победи в бокса, без загуба, не са голямо постижение. На нашия проблема е, че не му забраниха да говори, искрено се надявах след мача да има комоцио, заради което да е тая негова реч в стил "Болен под пвц маса". За какъв късмет говори, оня го остави още 3 рунда, че да минат рекламите на спонсорите. Когато паднеш два пъти още първия рунд, мача е свършил още тогава. Да не говорим как тръгна да се бие нашия, все едно току що е хвърлил салфетките и е тръгнал да удря рандом човек. Според мен публиката му повлия зле и му дойде в повече адреналина и искаше да го бие много, но не му се получи. Първо плещеше наляво и на дясно, че оня се криел, после че той (Кубрат) не бил готов за мача, да беше излязъл като футболист и да каже - играем мач за мач и гледаме напред и това е. Това с велика България?! Може да е била велика преди. В момента сме една малка страна от югоизточна Европа, време е да почнем да се държим като такава, а не да се превръщаме в (както е лафа) любимата планета на макетата - меркурий. И вероятно гражданите на една велика нация, биха уважили химна на друга държава. Амин!
Който не е съгласен с мен, значи целува мъже.
Последно редактирано от yakuza_ : 11-20-2014 на 07:05