.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Въпросче!?

Question Въпросче!?

От скоро съм се решила да си правя домашни маски на косата защото е супер изтощена. Толкова много четох и все пак не разбрах коя е най-добрата.
    Вие правите ли си? Коя е най-добрата за вас?

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    Маската с травитаминол.

Мега фен Аватара на strawberry88
    За мен лично най-добрата е тази, която включва жълтък (по възможност от домашно яйце) и някакъв вид масло (зехтин, кокосово, бадемово, арганово и т.н.). Може и да не добавяш други неща.

Не знам дали има "най-добра", хубаво е да се редуват. Ако правиш с тривитаминол, трябва да бъде един месец, после един месец да ползваш други продукти и така да редуваш. Тривитаминолът върши работа, особено за растеж. Иначе аз също мога да похваля жълтъка, лично слагам по два, макар косата ми да не е кой знае колко дълга. Слагам и мед, защото много подхранва и се отразява супер на косата. Не мога да пропусна и маслата, слагам бадемово, арганово, от жожоба или Макадамия. Понякога и зехтин. Можеш да добавиш и лъжичка кисело мляко. Пробвай няколко различни маски и ще разбереш коя е "твоята".
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си