.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    alexisss
    Guest

Ескапел. Закъснение на цикъла. Идеи?

Здравейте, на 31 октомври правих секс с приятеля ми. Без да иска сяърши в мен, защото презерватива се бил скъсал. Пих ескапел на сутринта... не бяха минали и 12 часа. Сега, след две седмици трябваше да ми дойде... закъснява ми с 3 дни вече. Правих си тест, излезе отрицателен. Чудя се дали да не го повторя. Притеснявам се, приятеля ми ме успокоява, че щом теста е отрицателен, няма за какво да се притеснявам. А обаче не съм на това мнение. Ескапел ми се е налагало да пия преди доста време само 1 път. Нито цикъла ми беше разместен, нито нищо... Сега не знаю защо се получава така. Чувствам подуването на корема и предменструалните болки, но кръв няма... Зням, че ескапел не е бонбон и смятам да мина на противозачатъчни скоро, но така се случи, моля без нападки. Дайте ми съвет какво да правя...

Мега фен Аватара на baby_baby
    От хапчето е не четеш ли листовката????

Вероятно е от хапчето.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

alexisss
    Guest
    Чела съм я милион пъти вече. Още ме държи неспокойството....

nwc123
    Guest
    спокойно след 9 месеца ще разберем

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от alexisss Виж мнението
    Чела съм я милион пъти вече. Още ме държи неспокойството....
    Нормално е да те държи. Изчакай още няколко дни и ако нямаш резултат, отиди на лекар.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Хапчето има странични ефекти..И на мен ли така ми се струва,или тоя Ескапел стана като ментови бонбонки..всеки го лапа без да чете..
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Хормонален дисбаланс - не, няма да ти дойде на време. Вероятно не си бременна, но щом си пила въпросното хапче не го чакай на датата. И престанете да се тровите с тия химии, а внимавайте малко повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си