Здравейте, искам да попитам как ще се почуства едно момиче което е забелязала,че я харесвам,пишем си и иска да я посрещна на автогарата, А АЗ и подаря цвете. Да ли ще се впечатли или ще е много глупаво защото аз незнам какво тя чувства
Защо да не ѝ подариш цвете? Само че гледай да не е огромна, червена роза, защото аз не бих го приела добре.
PuF , mnogo si zle i pochti vsichki ostanali tuk...
mmm az ne bih go priela ako e golqma! e golqma golqma kolko da e golqma? normalna roza, normalno cvete, kak bi otkazala takova neshto.
ако ти подари 1-кг. грим/фон дьо тен, би го приела.
авторе не забравяй, задължително трябва да си с, скубани вежди и епилирани крака!
https://www.facebook.com/funnyphotos...=page_internal
Щом забелязва, че я харесваш и от своя страна иска посрещане на автогарата или изобщо където ще се срещате, стреляй. Личното ми мнение е, че розите не са най-удачният избор. Всеки ги подарява, така че без проблем може да заложиш на друго цвете.
и аз така мисля някое друго цветенце
Ако се виждате за първи път,според мен е малко множко.Защо не запазиш розите за друг път?
Стига да не е червена роза, подари ѝ. :Д Девойчето изглежда има симпатии към теб, можеш да спечелиш някоя и друга допълнителна точка пред нея с този малък жест.
Дори и приятелите си подаряват цветя, това означава уважение, зачитане, внимание към човека отсреща. Не означава само харесване от страна на мъж към жена или любов също.
Според мен само не е удачно да и подариш червена роза, защото тя носи любовно послание, но все пак и роза да е, нека да е бяла, жълта, оранжева.
Моята половинка преди да ми стане такава на първата ни среща дойде с оранжева роза в ръка. Беше много мило. После го попитах като се сближихме и ми каза, че подаръкът така да се изразя е бил символ на уважение към мен.
благодаря ви много :*
Според мен е малко банално.... измисли някакъв по-оригинален дребен жест с който да я изненадаш.
Дори и да не я впечатлиш, няма да я обидиш. Затова го направи, това е нещо хубаво.
Идеален случай да разбереш можеш ли да се надяваш на нещо или не. Трудно се прави първата крачка, особено когато не си сигурен в себе си, но така се трупа опит.
Успех!
Поздрави!
BeTheOne
на мен не би ми харесало, не и за първа среща, много е лигаво и прекалено, ще ми се доповръща
случвало се е момче да ми целуне ръката на първа среща, ама не на шега, ами съвсем сериозен, съответно поисках да останем приятели, ама добре, че не се съгласи, 'щото и това не исках ;/
не са ми по вкуса такива неща ;/
^Убедена съм, че причината да го отебеш е различна от тази, така че не плаши момчето. Ако някой ти допада супер много и всичко друго е ок, такъв "гаф" едва ли би те накарал да плюеш на всичко.
Аз лично не харесвам цветя, не обичам да ми подаряват, но ако някой го направи, защото не е ставало въпрос за това, че не се кефя, и съотвено няма представа, няма да ми влезе в черния списък само заради това. Инфантилно би било. :Д
нело, много знаеш пък ти, да така е, зависи
тоя беше зловещо странен като цяло ;/
но виж сега, когато 102-чо ми подари цвете и ми целуна ръката на първата ни среща, въпреки че това не ми харесва, тогава ми хареса
иначе аз си обичам цветя, но да не са ми така сервирани и жеста с ръката може да е приятен... в ролева игра с титли например
Едно момче ми подари цвете в първи клас. Комична история .. набута се в женска тоалетна, заради мен. Голяма любов беше.
Момичетата се радват на цветя, но смятам, че повече ще я впечатлиш с някоя плюшена играчка. Предполагам всяко момиче (независимо от възрастта) би се трогнало от такъв подарък.
Смени дилъра, че на тоя стоката не ти действа добре очевидно.
ти ли ще ми говориш за дилъри, я си обърни внимание на външния вид.
Поговори с майка си и отивай на козметик, за да ти направи перфектни вежди, това твоето не се понася. Ако си мъж напълно разбираемо е, на коуету никой не му се е подигравал, като изключим "един/двама". Но ти си 12/13 годишно момиче, дори николай бареков има по-хубави от твоите.
щом ти се иска го направи
важно е как и кой им го подарява
да не ти пука