Преди време се храних отвратително. Каквото намеря, слагам в устата в движение и това беше. Банички, чипс, кроасани с шоколад, шампанско и други подобни глупости. Най-редовно ядях и в Мак доналдс и KFC... на кратко - де що има вредни храни ги поглъщах. Наскоро обаче моя съученичка се разболя от диабет, но не от този дето боледуват бабите, а този който се получава от скапана храна. Оказа се, че нейния начин на хранене не се различава много от моя и това ме накара да преосмисля нещата още преди да съм получила шамар от организма си. От близо година вече гледам да си приготвям храна за изпът, като най-често майка ми я приготвя аз просто си я опаковам и взимам ако знам, че ще мога да ям в движение. От няколко седмици използвам едни кутии за храна от http://www.lunchbox.bg с които мога да си нося храната без да ми се разливат разни мазнотии от чантата. Чесно казано в началото ми беше доста тъпо, защото храната която так аили иначе е вредна е супер вкусна. Имаше близо месец в който мислих да се откажа от тази си нова идеята и вместо да ям готвените манджи на майка ми (които така или иначе ям за вечеря) да си ям пак фаст-фуд, поне да ми е вкусно. След около месец обаче нещата се промениха. Сега ако ми дадете нещо от макдоналдс то няма да ми е вкусно. Странно но вкуса ми се промени и нещо което преди време е било гадно а друго вкусно, сега е точно обратното. Ясно всичко може да се тренира, дори вкуса. Сега разбирам фитнес маниаците, които ядат безвкусни протеини и разни там отвратителни здравословни храни как издържат - на тях просто име вкусно вече