.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Как да си върна момичето,което наистина обичам

Здравейте
    Моята история е доста объркана.Има намеса на трето лице и това е друго момиче.Ето и моя случай.
    Запознах се с едно момиче на име Ани, излезнахме няколко пъти и просто се влюбих в нея.Само една седмица след това и предложих ,и тръгнахме.Всичко си беше перфектно докато седмица и нещо след това ме скъса.Тогава през ума ми мина ,че само съм се заблудил ,че това е моето момиче,което толкова много търсех.Беше ми казала,че много ме харесва , но просто още не сме е опознали и тн. Разочаровах се, че отново съм сгрешил с момичето ....
    Три дена след като ме скъса един мой приятел беше намислил купон.Нямах желание да ходя,но след като се случи това бях много умислен и саднат и моят най-добър приятел ми предложи да отида, за да се разсея малко,така и направих.
    Прекарахме си супер и се разсеях малко.Там се запознах с едно момиче на име Мария....хареса ме както и аз нея.Имаме общ интерес баскетбол и затова най-вече си говорихме.След като Ани ме скъса ме търсеше и ми пишеше както и аз , но след като Мария се появи не знам какво се случи,не я познавах добре ,но ми изглеждаше нормално , добро момиче и по някакъв странен начин развих някакви чувства към нея , но не мога да го нарека така както стана с Ани,не бях влюбен,просто явно по някакъв начин ми е допадала много и имаме общи интереси също така.Бях много объркан,Мария показваше, че много ме харесва и аз не знаех как да постъпя, да ''чакам'' Ани ли или да видя какво ще стане с Мария.И накрая реших да е Мария,защото Ани някак си се отдръпна,но 5 дена след купона ми звъна и излезнахме,говорихме си и така.Прибрах се съвсем объркан,защото не знаех какво да правя,да е Ани или да е Мария.Реших да кажа на Ани за Мария и тогава тя се държа по странен за мен начин....след като и казах тя спря да ми пише(ако не и пиша аз ,тя не ми).Пишех и(с апостроф) един ден след като и казах,след това след няколко дена и така до две седмици и пишех.Попитах я защо не иска да сме заедно като и тя ме харесва много и тя ми отговори ,че просто не иска да страда отново(става дума за Ани),също така я попитах защо се държа така като и казах за Мария и тя ми отговори ''Държах се така както всяко момиче би се държало като разбере ,че момчето което харесва ,харесва и друго момиче'' и и(с апостроф)казах,че не мисля ,че и(с апостроф) е много по-добре като гледа хората ,които харесва да си ''отиват''....така нека го оставим това настрана....защото спря да ме търси и ми пишеше само ако аз и пиша,аз реших да спра да и(с апостроф)пиша, за да видя дали тя ще ме потърси.И така от 20сти октомври спрях да и(с апостроф) пиша.На 30сти имаше купон в един клуб и там беше и Мария,два дена преди купона Мария се държеше студено и предусещах , че ще ме отреже.Така и стана,дори се натискаше с някакъв , тогава просто не повярвах , че е способна на това,но показа истинската си всъщност.Саднах двойно и защото Ани не ми пишеше след аз като спрях да и(с апостроф)пиша и защото Мария излезна курва с извинение.
    На следващият ден реших да пиша на Ани,разказах и абсолютно всичко и така , но тя пак не пишеше ако аз не и(с апостроф),и така като и пишех се чувствах някак си досаден,затова и изясних всичко като и казах ,че направих грешка,казах ,че поне като приятел не искам да я загубя и тн. Тя ми каза ,че не съм и писал 10 и повече дена ,а и пиша след като нещата с Мария не се получиха и има основания да мисли така,тук е права и също съм се оправдавал с това ,че съм искал да видя дали ще се сети за мен .Тук не мога да споря,защото в нейните очи точно така изглежда,дори аз бих си помислил ,че е точно така,но наистина го направих ,за да видя дали ще се сети за мен...и след като ми каза тези неща аз и казах щом така мисли няма да я притеснявам повече,обясних и го няколко пъти ,но просто не ми вярва.
    Искам да попитам за съвет как да си я върна,наистина осъзнавам каква глупост направих и не искам да загубя това момиче.Чувствам се ужасно,че я ''загубих'',много я харесвам,специален за мен човек е и просто го чувствам ,че не мога без нея.(за нея ми е много гадно ,а за Мария въобще не ми е,за мен това показва ,че наистина цена Ани и просто много я харесвам)
    Мерси предварително

Мега фен Аватара на RapExotic
    Тя те е "скъсала", а ти се чудиш как да продължиш да и тичаш по гъза? Зарежи ги и двете и си намери нормално момиче, което няма да се раздели с теб на втората седмица.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Кажи и(с апостроф), така както казваш на нас и(без апостроф) виж какво ще стане.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Ami da,ako si se vlubval nqkoga shte razberesh.....smisul sa ne iskam dryga i taka...a i tq spored men ima oshte chyvstva...prosto kakvo da napravq da si vurna?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Пиши на кирилица, като начало, да не те оставя сам да се справяш с проблема си.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си