.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

познато нали

Когато срещнеш някого, когато започнете да говорите и да установявате, че всъщност си пасвате идеално, когато чувствата ви завладяват едновременно, когато почувствате другия, когато той ви отвърне, когато любовта пламне, когато се слеете в едно, когато почнете да живеете с мисълта, че животът е прекрасен, само защото вие сте се срещнали с този този този единствен човечец от 7 милиардна души по целия свят, когато осъзнаете, че вие сте щастливец, когато почнете да се събуждате с усмивка, само защото знаете.. знаете, че вие сте с този човек…когато сте в беда, но този човек е винаги до вас и ви кара да се чувствате добре, когато този човек ви кара да се усмихнете, когато искате да сте тъжни, защото с този човек всичко е прекрасно.. когато знаете, че не можете без този човек, когато не искате да го загубите, когато го молите да ви прости, когато този човек е наранен, когато сте безпомощни, когато само надеждата остава, когато и надеждата огасва… тогава… тогава… всичко, през което сте минали ви връхлита и тогава, вие сте безпомощни, тогава живота ви се превръща в мъртвило, тогава вие осъзнавате какво сте изгубили, тогава съжалявате, тогава настъпва моментът на нищото, тогава просто живеете без да се нуждаете от каквото и да е, защото тогава любовта ви е изоставила… иска ви се
    страшно много нещо да стане с този човек, да ви прости, да забрави всичко и да ви даде втори шанс… но знаете, че е изгубена кауза… знаете, че всичко е вече свършило.. Може ли да ми отговорите какво следва?

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Голяма драма :/

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от skylargrey Виж мнението
    знаете, че всичко е вече свършило.. Може ли да ми отговорите какво следва?
    Нищо не следва. Минава един период време и го преживяваш. Въпрос на желание.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на RapExotic
    Следва следващия ..

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от skylargrey Виж мнението
    когато и надеждата огасва
    Ouch.
    Ужасно досадно е да се чете с такива повторения.

Следва край, а всеки край е едно ново начало !

Повече от фен
    Ако е изневяра...НЕ ИСКАЙ прошка! Иначе някой ден ще отмине всичко, ще намериш друг из тези 7 милиарда който да те прави също, дори още по-щастлива!

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Казвал съм го и преди ще го кажа и сега в момента в които кажеш '' Немога да живея без теб'' и в следващият момент вече ти се налага...Направила си една голяма грешка,изместила си центъра на щастието си в другият човек ,и не си се замислила че той може да незнае какво да прави с него...и когато си е отишъл от теб е взел и щастието ти и душата ти и желанието ти за живот...Ето какво следва : научи се да си щастлива сама и когато намериш следващата си сродна душа сподели това което имаш не му давай той да е отговорен за него..така повече няма да бъдеш наренена по този начин..и ще живееш по леко ;] успех и знай ,че няма нещо с което човек неможе да се пребори колкото и да е трудно ако го поиска и най-вече със себе си...
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си