Добре малко новини по моята тема
Момчето на "мечтите ми" ме помоли да му помагам по един предмет,защото е много зле.Естествено приех...решавахме задачи,но на изпитването получи 4.Пожела пак да му помагам.Когато му напомня че трябва да пишем домашно казва: Не съм забравил.Ще ти пиша....И не пише.....много се нервя....
Както споменах в първото писмо все ми предлага да ме тренира и когато уредим дата все нещо се случва....не разбирам защо прави така...хем ТОЙ предлага,хем нищо не става....
Но от една страна съм доволна,защото сега сме си добри приятели,стига онази патица (момичето,което също го харесва) да не е наблизо....Да,пак не съм в добри отношения с това момиче,ТЯ Е НАТЕГАЧКА!!!
С това момче си станахме доста близки,вече се закачаме повече,пишем си,доворим си и често ми показва разни неща на телефона си (предполагам за да сме по-близо един до друг),измислихме си още тайни нещица,които само ние си разбираме <3
Но същото това момиче постоянно ни се бърка,иска го така да се каже за себе си...не издържам...Тя е една неосъзната кифла!
Моля помагайте защото наистина съм в гадна ситуация :/