Нали знаеш? Не е луд тоя дето яде баницата,а тоя дето му я дава.
Тоя филм съм го гледал та макар и виртуално.Не е изобщо готин.
И това за високото самочувствие съм го чел.Сякаш като чета тая тема получавам дежавю.
Вие сте още млади,човекът ти не се е обиграл.Току виж след време стане като въпросният случай.Твоичкият те зарязва,когато си пожелае,ти го храниш после те посочва с пръстче и ти забравяш за всичко и му се хвърляш блаженно на врата.И пак и пак и пак докато го откриеш това самоуважение...евентуално... .Макар че той както си го подкарала може в един момент и пред теб да си ги оправя,а ти гък да не можеш да кажеш и да го гледаш ридаейки от някой ъгъл,докато не те посочи пак с пръстче и ти не започнеш да въртиш доволно опашчица скачайки енергично около него.Може пък и да мине с номерата за онова изкуствено животно дето някои наричат ОТВОРЕНА ВРЪЗКА.Знам ли?
А ти самочувствие може и да си имаш,не споря,но в любовта нямаш никакво такова самочувствие.Ти не че нямаше никакво самочувствие,ти нямаш дори и грам себеуважение.Ами щом толкова ти харесва да те използват като мръсна кърпа...успех. Щом се обичат младите,нека се взимат.Ще си го търпиш,а той понякога ще те удстоява с така ценното му време подхвърляйки ти някое дребно кокалче пред колибката знаейки,че без съмнение ще се разтопиш от кеф и когато пожелае може отново да ти тегли един як шут в задника.В крайна сметка ти никога няма да направиш това,което ти казваме,а единствено това,което сама си решиш