.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Question Съществуват ли магии?

Как мислите?

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Не се и съмнявай че съществуват. Съветвам те да не търсиш неща като: съществуват ли магии, съществува ли бог. Ако стигнеш до извода на някое от тези 2 неща ще пострадаш и то много! Както аз пострадах. От опит ти го казвам, не се занимавай! Живей си живота ходи на дискотеки и употребявай алкохол... не ти трябва да се занимаваш с глупости.

Мега фен
    виждал съм как ангели на сатана материализират неща като от нищото и как ги дематериализират, също и как се телепортират и как хвърчат във въздуха под формата на светли или тъмни кълба, освен това и са се опитвали да ми чародействуват, а понякога благодатта(блаженството) от техните чародеяния, която съм имал възможност да изпитам беше доста голяма

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    виждал съм как ангели на сатана материализират неща като от нищото и как ги дематериализират, също и как се телепортират и как хвърчат във въздуха под формата на светли или тъмни кълба, освен това и са се опитвали да ми чародействуват, а понякога благодатта(блаженството) от техните чародеяния, която съм имал възможност да изпитам беше доста голяма
    Това ми се стори много филмрарско но както и да е, та какво искаш да кажеш с това че нещо не го разбирам?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Това ми се стори много филмрарско но както и да е, та какво искаш да кажеш с това че нещо не го разбирам?
    например че (както пише и в Св. Писание) магиите са дяволска работа

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    например че (както пише и в Св. Писание) магиите са дяволска работа
    А ако ги използваш за добро? Например на превърнеш грозен в красив, беден в богат?

Мега фен
    А ако ги използваш за добро? Например на превърнеш грозен в красив, беден в богат?
    само ако промяната идва от/е по волята на истинския Господ Бог, няма да е сатанинска магия

Супер фен Аватара на JDeel
    Как не се е сетил д-р Енчев, че става и с магия
    Кофти ситуация е да превърнеш беден в богат, за норматив ще профука всичко за глупости

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си