.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Загубих си бележника

здравейте хора!знам,че със сигурност си имате ваши проблеми и не ви се занимава с моите,но тук се чувствам добре и мисля,че мога да споделя!в понеделник вече сме на училище и аз почнах вече да си вадя нещата и да си подготвям домашните,обаче имам огромен проблем-изгубила съм си бележника и не мога да го открия.сега много ме е страх да кажа на майка ми,защото просто ще ме убие,че съм била толкова разсеяна.мислех си просто да си го направя новия и да я изправя пред свършен факт,че и да се кара и да не се кара това е положението,но не знам.вие как бихте постъпили?

Редактирано от ProstoAz
    7 точка от правилника!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Потърси го и в училище, след което говори с класния, защото без неговия подпис и без подписа на директорката няма да ти се направи нов.
    Така, че говори с него и виж какво той ще те посъветва. =]

на колко години си ?

на 14 съм,защо?

На 14 а се страхуваш да кажеш на майка си, че си изгубила един бележник. Изгубила си го и толкоз. Казваш и като между другото и отиваш да си вадиш нов в училището.
    btw: Аз миналата година на два пъти сменях бележник. Първия изгубен, втория неволно залят с чаша вода. Никой не ми направи забележка, че съм била разсеяна

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не е нещо фатално. Ще ти направят нов, няма проблеми. Но първо питай в даскалото, може пък да са го намерили някъде
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    In the middle of Nowhere
    Чудо голямо,ще ти направят нов не се притеснявай,че и сичките гадни оценки ще ти напишат в новия(ако имаш де )
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Няма да си първото нито последното дете , което си губи бележника .. не се притеснявай от майка ти всеки човек в някой моменти е разсеян На първо време го потърси в училище и после провери отново у вас да не си го забутала и чак тогава върви при деректора .
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    споко не си сама и аз моя си нямам и на идея къде е но не ме грее кфо няма да те утепа майка ти като и кажеш ...но първо го потърси още някъде в училище питай утре а впрочем къде учиш (лубопитство)

gubila s1m si go niakolko p1ti Ne e 4ak tak1v goliam problem, nai-mnogo da hodi6 niakolko dni bez belejnik na daskalo

хаха мен класната ми казваше"не ме интересува"и ме пращаше при секретарката,където сама трябваше да и обяснявам..
    Не е нищо фатално,просто си купи нов и го попълни.

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Аз 2 пъти съм го "губил" и съм го намирал в малкия джоб на раницата
    Ако си търсила вече там... потърси пак

Ако си го изгубила трябва да кажеш на класната и после ще ти направят нов

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    На 14 а се страхуваш да кажеш на майка си, че си изгубила един бележник. Изгубила си го и толкоз. Казваш и като между другото и отиваш да си вадиш нов в училището.

Поразрови се още във вас.Аз моя веднъж си го намерих зад тоалетната чиния .Хах ... иначе помисли да не би класната да ви ги е събирала за оценки,или пък да е останал в раницата на някоя твоя фр?! .. Ддз.
    Ако пък в крайна сметка не го намериш,казваш на майка ти и няма кво толкова да се притесняваш .. бележници се губят всеки ден .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Супер фен
    Град
    Своге
    Е добре де,ама нали трябва и подпис на родител,кво ще фалшифицираш ли?
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Купуваш се една наказателна марка от пощата на стойност един лев, купуваш нов бележник, даваш на ваще за подпис, лепиш марката, даваш на класния и директора за подписи и печат и вече си имаш един чисто нов бележник!
    Това с марката незнам дали е задължително за всички училища.

Цитирай Първоначално написано от sladka__droga
    Поразрови се още във вас.Аз моя веднъж си го намерих зад тоалетната чиния .Хах ... иначе помисли да не би класната да ви ги е събирала за оценки,или пък да е останал в раницата на някоя твоя фр?! .. Ддз.
    Ако пък в крайна сметка не го намериш,казваш на майка ти и няма кво толкова да се притесняваш .. бележници се губят всеки ден .
    Ти да не си си бъркала в дупките.Предните и задните.Пуууу не те е срам дете на се армията поне да си беше бъркала с пръсти ве да го еВа

Цитирай Първоначално написано от golfabitch
    Цитирай Първоначално написано от sladka__droga
    Ти да не си си бъркала в дупките.Предните и задните.Пуууу не те е срам дете на се армията поне да си беше бъркала с пръсти ве да го еВа
    Oмг,не никъде не съм си бъркала .Просто близо над тоалетната има шкафче и тоалетка и там си го бях оставила и после беше паднал .. Не говори като не знаеш .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Голям праз...случва се на всеки и на мене и то няколко пъти...направих си нов и го представих учтиво прет Директора и нямах никакви проблеми...но все пак го потърси !
    Brain Madness!

спокооо,търси го..

аз колко пъти съм си мислила,че съм го губила и накрая се оказва,че класния ги е събрал или пък в чантата или в някой учебник.
    В неделя се панирах и почнах да викам "къде ми е бележника" разхвърляйки всичко и изникна между учебниците.

Е сега-майка ти какво е хишник ли Споко де отиваш и и казваш че си го изгубила,правиш си нов,печати подписи,преписваш оценките и това е...няма нищо страшно. :P

да ти имам проблемите най лесното нещо на света е да си извадиш нов..аз за тая година 3ти вадя защото ги губя пък наще до сега не са ме били...

Аз го губя моя 17 пъти,хич да не ти пука...

Аз моят бележник го изгубих, но за щaстие се намери в кабинета по музика, където го загубих. Потърси бележника си и може да го намериш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си