- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Устни - гаден навик
Ще моли помоли за цигара приятел/ще използва спестяванията си/ще помоли за пари от някого. Пак си до там. Все ще успее да скъта някой лев, хах.
Друг е въпроса, че ако е попаднал на родители изобщо няма да се стига до там. Хлапето ще е научено да се вслушва в думите на техните, ще му е набито до мозъка на костите му, че цигарите са гадно нещо и изобщо няма да припали. Дори и ако припали, с няколко разговора ще бъде убеден да ги спре и родителите ще го убедят и ще му помогнат да ги откаже. Никога не съм подкрепял наказанията и боя, има много по-лесен и разумен начин за решаването на проблемите.
То нали знаеш, че и спестяванията, и "приятелите" са до време?
Да, с другото съм съгласен.
Мдаааа!![]()
Ох, като ви чета коментарите, наум благодаря за родителите си. Какво можели да направят ли... Леле. Чудеса. Колко са ми чели лекции нашите до 3 часа през нощта... то като ти говорят, дават аргументи и личен пример, няма как да не ти влезе нещо в главата, колкото и да е куха през пубертета.
Не особено във връзка с темата: един път бях изхарчила някъде 10 лв, ама по никакъв начин не ми излизаха сметките и изобщо не се сещах за какво съм ги дала и майка беше влязла в серия/цикъл/не е ясно какво, та беше решила, че трева съм си купувала. Ама съвсем сериозно седеше и ме нареждаше, за да се сетя за какво съм ги дала тия 10 лв :д
аз пък мисля, че родителите на пинкилота не са си свършили работата :{
Да бяга, бе, къде ще иде? Лятото може и да изкара една вечер навън, ама без пари, втора няма да има...
За чии ще вика полиция, аз няма да го бия/много/?
Има глоба за не добро гледане на децата. :Д Смисъл, ако те изгонят от вкъщи, звъниш и те идват и ги глобяват. Както и да е, идеята всъщност е, че на родителите доста им ПУКА и се притесняват повече за детето им, ако избяга например, или спре да се храни, щото сърцето го раздира, че не му позволяват нещо (често при влюбените тинейджъри особено) и тнт. Та като избяга тва диване и онези не го потърсят цял ден, не го обявят за издирване, тва дете може да се озлоби още повече, че въобще да намрази всички. Ама в повечето случаи родителите изпадат в криза и рев, че започват да го търсят да се извиняват.
Значи всичко си е индвидиолно и до характер както каза сонатата.
И така, като не му дават пари, ще бяга, ще продава дрога, пука му на него.
Кефи ме как от "кво да правя за напукани устни" стигнахме до "как да бъдеш родител", е*и му майката![]()
![]()
К'во лошо има в т'ва да си дилър!?В смисъл като изключим явната изолация от обществото, на която ще бъдеш подложен и лошия аспект от това и може би проблеми с полиция/други дилъри, си е работа като работа
![]()
Аз исках да си стана батман, ама тати каза да стана дилър...![]()
то като в природата. мъжките не подбират ;Д
А темата беше за нацепени устни.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN