.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Ако разбереш кога ми е била първата цигара ще ти стане зле.
    Често "напуканите устни" са резултат не само от метеорологичното време, а и от настроението в което си. Когато човек е в кофти настроение, било то ядосан или притеснен, започва да си хапе устните. В такива ситуации една цигара помага много. Хем ще ти отклони вниманието от устните, хем ще те успокои малко.
    хем ще ти пожълтеят ноктите, зъбите и кожата, хем ще ти миришат косата и дрехите, хем ще си отровиш белия дроб.
    Брех, каква функционалност! Ооо, колко си прост, дето се пееше в една песен. Съветваш го да се откаже от един вреден навик с друг, още по-вреден навик. Той си избира, така е, ама самият начин, по който ти протича мисълта, е покъртителен.
    Ракши е напълно прав за natural selection-a, такива слабаци естествено си изпадат по пътя. Волята е много важно нещо. (Да не кажеш, че съм крайна - припалвам цигари понякога - напълно съзнателно, не съм се пристрастила, нито го използвам като евтино оправдание да си "успокоя нервите".)
    И го казвам като човек, който е успял - единствено с воля, след като е пробвал една камара други начини и помощни средства - да отвикне от ужасен, бих казала дори гнусен навик, извършван в продължение на 8-9 години. И не съм придобила още по-ужасен междувременно.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 11-24-2014 на 19:18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си