.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    YUI
    Guest

Thumbs up Устни - гаден навик

От 1-2 месеца имам ужасен навик..

Когато устните ми пресъхват - забочвам да си "беля", после кърви и мн боли.. Правя го само с долната ми устна, която сравнително е по-дебела от горната и се вижда.. Слагам гланц, но когато си хапвам в училище се маха, а после забравям..

Правя го неосъзнателно.. Току-що се усетих, че го правя постоянно..

А и изглежда доста гадно.

Как да спра.. ;хх

Мега фен Аватара на Rakshy
    1. Грешен раздел
    2. И аз го правя понякога и след това обикновено съжалявам, но да... Започни да пушиш. (boom nigga) По-нормално е с цигара в уста отколкото с разкървавена уста

Мега фен Аватара на RapExotic
    Остави ги да зараснат и не ги барай повече.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цигарите наистина помагат. Другото нещо е да сложиш дебел слой много мазен крем преди да заспиш. Нещо от типа на Кловейт маз или подобно. Направи го всяка вечер в продължението на няколко дена и ще ти минат. Общо взето трябва и самоконтрол - не ги барай и това е.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Не си навлажнявай устните (т.е. не ги ближи ) и съответно, гледай да се издебваш , когато се опитваш да ги белиш.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на galaxy29
    ко подтиквате към цигари някакъв, дето и без това няма воля

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    Natural selection, babe.

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    Човек има право да знае всички възможности, които са открити пред него. Кой път ще избере, негово си решение...

бе няма да давате такива съвети, че ще ви бия

Aз лично предпочитам цигарите пред това да си хапя устните...
    Но щом казваш, няма. Както виждаш съм дал и друг начин.

е да, ама вие не изглеждате лекомислени, предполагам сте си преценили, че така ви изнася и тъй
    а т'ва си изглежда детенце
    това за правото е вярно, както и че понякога е нужно да си чукнеш главичката
    ама ддзн, не ми допада съветът ви

Ако разбереш кога ми е била първата цигара ще ти стане зле.
    Често "напуканите устни" са резултат не само от метеорологичното време, а и от настроението в което си. Когато човек е в кофти настроение, било то ядосан или притеснен, започва да си хапе устните. В такива ситуации една цигара помага много. Хем ще ти отклони вниманието от устните, хем ще те успокои малко. (И да всеки знае, че е плацебо ефект. Важното е, че има ефект.) Аз в такива ситуации си припалвам и още как.
    Факт е, че ще му помогнат с/у напуканите устни. Щом толкова държи да изглежда 'убав, но да се трови - негов избор. То не е трудно и да се сетиш да си сложиш някакъв крем на устните след ядене, нали?

не е :д
    на вас не знам, дали тогава разумът ви е работил, ама сега си мисля, че имате поглед
    и понеже май изглежда, сякаш ви карам да спрете цигарките и ви съдя, не не ви, точно затова изтъквам, че си имате глави и си знаете :д
    пък на това лапе, като нищо ще се му се стори вълнуващо предложението ви, което за мен е излишно
    не е хамстерче за експерименти тип 'коя въртележка ще избере, назъбената или равната'
    има си достатъчно други уроци по света, не е нужно да получава такива съвети
    на детето ви бихте ли го препоръчали?

Просто не забравяй гланца. Слагай го постоянно, непрекъснато и прояви някаква воля, когато се усетиш че го правиш просто да се спираш.

Никога не съм палил цигара! То т'ва с напуканите устни е като малка пречка в живота, която трябва да преминеш сам Като да разбереш дали да ти сложат в дЬОМнера люто или не

А и то не беше препоръка, а просто е така хрумване. Така или иначе след някоя и друга година ще почне да пуши, за да е готин.

Anywhore, гланц = здрави устни. Не се облизваш = здрави устни.

а така :д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Ако разбереш кога ми е била първата цигара ще ти стане зле.
    Често "напуканите устни" са резултат не само от метеорологичното време, а и от настроението в което си. Когато човек е в кофти настроение, било то ядосан или притеснен, започва да си хапе устните. В такива ситуации една цигара помага много. Хем ще ти отклони вниманието от устните, хем ще те успокои малко.
    хем ще ти пожълтеят ноктите, зъбите и кожата, хем ще ти миришат косата и дрехите, хем ще си отровиш белия дроб.
    Брех, каква функционалност! Ооо, колко си прост, дето се пееше в една песен. Съветваш го да се откаже от един вреден навик с друг, още по-вреден навик. Той си избира, така е, ама самият начин, по който ти протича мисълта, е покъртителен.
    Ракши е напълно прав за natural selection-a, такива слабаци естествено си изпадат по пътя. Волята е много важно нещо. (Да не кажеш, че съм крайна - припалвам цигари понякога - напълно съзнателно, не съм се пристрастила, нито го използвам като евтино оправдание да си "успокоя нервите".)
    И го казвам като човек, който е успял - единствено с воля, след като е пробвал една камара други начини и помощни средства - да отвикне от ужасен, бих казала дори гнусен навик, извършван в продължение на 8-9 години. И не съм придобила още по-ужасен междувременно.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 11-24-2014 на 18:18

Бе кой ще го спре да пуши? Залагам си главата, че ще има момент, в който ще припалва/пуши. Би му майката. Нали се сещаш, че дори родителите му ако решат не могат да го спрат от това да пуши. Чавето е на 14 (пише в профила му). Значи няма проблем в това масата лапета да се ебат по градинките на по 14-15, обаче да запали една цигара е ужасно. Другата маса лапета пък се блъскат със стероиди във фитнесите, защото няма контрол в/у тези неща. Ако държавата ни меше малко по-добре нямаше да има случаи, където лапетата да правят аборти, да умират от дроги/предозиране със хапове за "напомпване" и прочие Да ти кажа ли, че последния път, когато отидох на дискотека в България чух следното "Поздрав с *някаква мазна чалгия* за 8а клас!", това е в 2 часа през нощта, алкохол се лееше навсякъде и имаше стриптизьорки на няколко маси. Толкова се отвратих, че просто си изпих пиенето и си излязох. Повече не стъпих в чалготека.
    Ще пуши там 1-2 месеца и после ще се усети, че не е толкова "як", ще закъса за пари и ще ги спре. Понякога е по-добре да се направи по-рано от колкото късно. Доволно ми е, че пуших докато бях ученик, защото ако сега пропуша сериозно - няма да спра. Тогава хем нямах толкова пари, хем го имаше страха от "хващане от родителите". Просто ми писна и им теглих една майна. Сега съм толкова претръпнал, че мога пуша по пакет цигари всеки ден в продължението на няколко месеца и да ги спра от раз.
    Също така се обзалагам, че масата съфорумци са запалили първата си цигара точно около неговата възраст 14-16 години.
    Да съм му предложил само факта, че пушенето помага? Ако му бях тикнал цигарата в устата и му я бях запалил - тогава ме критикувай. Като човек, който е преминал през това, което той минава, му дадох и друг вариант. Сам да си блъска главата и да си решава. Мен никога не са ме държали на каишка за такива неща, та се научих от малък сам да се оправям с тумба помии.
    Самия факт, че някакво чаве може да прави каквото си иска в България е жалък.

Човек трябва да започне от малък да прави изборите си в живота, защото когато порасне и го натисне живота ще му се стъжни положението.

// Всичко се променя с времето. Пушил ли съм - да. Припалвам ли - да. Жълти ли са ми ноктите - не. Миришат ли ми дрехите на цигари - не. Достатъчно добре ли ми е белия дроб - да, мога да изтичам 10 км. без да умра от задух. И оправданието за "успокоя нервите" не е евтино душко. Като човек, който често не може да просто да напсува някого и да го нахока - изпушвам една цигара и върша работата, която помияра не е свършил. Това е. Цигарите често действат като гръмоотвод. Лично за мен психическото ми състояние е много по-важно от физическото.
    Последно редактирано от SonataArctica : 11-24-2014 на 19:30

И оправданието за "успокоя нервите" не е евтино душко. Като човек, който често не може да просто да напсува някого и да го нахока - изпушвам една цигара и върша работата, която помияра не е свършил. Това е. Цигарите често действат като гръмоотвод. Лично за мен психическото ми състояние е много по-важно от физическото.
    За това е много по-лесно да си изкарваш агресията в залата, каквото и да е тя - било то фитнес, боксова зала, мма, бойно изкуство или спорт. Няма нищо по- задоволително от това да насочиш агресията си към нещо, което ти помага по някакъв начин. От най-разрушителната емоция към местенето на големи тежести!

Все пак: Слънце грее, дъжд вали, лежанката не ни тежи!

И да, хората са тъпи. Обществото е деградирало.

Не винаги имаш времето да идеш до залата и да набухаш няколко суперсерии. Да ме видиш докато играя ръгби обаче.

Мега фен Аватара на an7raks
    Нали се сещаш, че дори родителите му ако решат не могат да го спрат от това да пуши.
    Ако не е попаднал на родители, няма да могат...

Всички са равни пред точилката/колана/клона/шамарите/юмруците

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Всички са равни пред точилката/колана/клона/шамарите/юмруците
    Мхм... и пред липсата на джобни...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ако не е попаднал на родители, няма да могат...
    И да не е попаднал, пак може да свърши това, което си е наумил. Било то речи, наказания - няма да помогнат. Кажи ми какво може да направи един родител?

Спира му джобните и до там... Не е нужен нито бой/не е и излишен в някои случаи/, нито наказания...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си