ми не е трудно бе пич - отваряш някой комикс и гледаш протагонистите как изглеждат. Хората, които ги рисуват, съвсем преднамерено подбират физически характеристики, които се харесват на масата. Факт, че са преекспонирани, но тъкмо ще е по-лесно да сгрееш за какво иде реч.
Дръпни си супермен или батман там игралните филми и ги виж - изразени скули, широк гръб и рамене, висок ръст. На ти шаблон за красив мъж. Другият вариант са сладникави момчета тип дехаан/дикаприо етц.
С жените става малко по-сложно, тъй като и лицето играе роля, но с приличен бюст, тясна талия и изразено дупе са на 80% там. Стига да нямат потресаващо високо чело или широка челюст (мъжки черти) - никакви грижи. Някои са късметлийки и имат и малко от малко изразени скули - отново мъжка чета(при германките толкова често съм го виждал, че само по сините очи и скулите мога да позная откъде са), но по някаква причина изглежда привлекателно ;
пример ; http://upload.wikimedia.org/wikipedi...cia_Helfer.jpg
даскалката ми немски изглеждаше така, само дето беше с черна коса...уф като се сетя и ми става носталгично