- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли едно момиче да определи че дадено момиче е красиво?
Проблемите ми са характера и външния вид, и да сериозни са. Но пък нямам никакви комплекси. Аз просто съм приел че никога няма да имам това което искам и за това спрях да се комплексирам за тези 2-те неща. Сега имам само 1 желание. Искам майка ми да си отиде в Гърция а аз да остана сам и да се затворя във виртуалния си свят където мога да имам всичко което искам.
Не си ли се замислял какво ще е ако имаш истински приятели ,хора на който можеш да разчиташ безрезервно ?
Ами какво ще стане когато разбереш ,че и да си във виртуалния свят не можеш да получиш това което искаш и ,че пак ще си един обикновен човек с много проблеми не само психически ?![]()
Знам какво е да имаш истински приятели, истинския ми приятел с които никога не се бях карал почина. Всичките ми добри приятели ме изоставиха. Когато имаш добри и верни приятели ти поемаш риска да те предадат... докато аз по своя воля съм решил да не поемам никакви рискове. Аз живея не само във виртуалния свят но и в сънищата си, днес примерно сънувах че се запознавам с едно момиче(русо). "Ами какво ще стане когато разбереш ,че и да си във виртуалния свят не можеш да получиш това което искаш" във виртуалния свят можеш да имаш всичко мой човек.