.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от mm28 Виж мнението
    Доста сериозни при това...
    Проблемите ми са характера и външния вид, и да сериозни са. Но пък нямам никакви комплекси. Аз просто съм приел че никога няма да имам това което искам и за това спрях да се комплексирам за тези 2-те неща. Сега имам само 1 желание. Искам майка ми да си отиде в Гърция а аз да остана сам и да се затворя във виртуалния си свят където мога да имам всичко което искам.

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Проблемите ми са характера и външния вид, и да сериозни са. Но пък нямам никакви комплекси. Аз просто съм приел че никога няма да имам това което искам и за това спрях да се комплексирам за тези 2-те неща. Сега имам само 1 желание. Искам майка ми да си отиде в Гърция а аз да остана сам и да се затворя във виртуалния си свят където мога да имам всичко което искам.
    Не си ли се замислял какво ще е ако имаш истински приятели ,хора на който можеш да разчиташ безрезервно ?
    Ами какво ще стане когато разбереш ,че и да си във виртуалния свят не можеш да получиш това което искаш и ,че пак ще си един обикновен човек с много проблеми не само психически ?

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Не си ли се замислял какво ще е ако имаш истински приятели ,хора на който можеш да разчиташ безрезервно ?
    Ами какво ще стане когато разбереш ,че и да си във виртуалния свят не можеш да получиш това което искаш и ,че пак ще си един обикновен човек с много проблеми не само психически ?
    Знам какво е да имаш истински приятели, истинския ми приятел с които никога не се бях карал почина. Всичките ми добри приятели ме изоставиха. Когато имаш добри и верни приятели ти поемаш риска да те предадат... докато аз по своя воля съм решил да не поемам никакви рискове. Аз живея не само във виртуалния свят но и в сънищата си, днес примерно сънувах че се запознавам с едно момиче(русо). "Ами какво ще стане когато разбереш ,че и да си във виртуалния свят не можеш да получиш това което искаш" във виртуалния свят можеш да имаш всичко мой човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си