- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я заговоря
Понеже съм мн насран помолих едно приятелче да се качи в автобуса и да и кажи вместо мен какво чувствам към нея . Утре ще ви споделя резултатите #BeliEve
На мен някой като ми каже,че едикое си момиче някъде ме харесвало казвам нещо от рода на: "Знам знам,те много ме харесват и постоянно ми го казват." Защото наистина доста често се лигавят и ако "скоча" примерно на някоя дето само ме бъзикат това ще покаже, че едвали не съм дотолкова изпаднал,че това ми е единственият шанс.В повечето случаи ако не са ми наблизо даже и изобщо не си правя труда да ги заговоря.Така че не таи кой знае какви надежди щом твоят приятел,който може да е примерно някои който иска да избъзика нея,теб или и двамата в очите и и е казал,че ТИ я харесваш.
Последно някакъв едър ме прегърна в едно заведение странично и се снима с мен обяснявайки ми как една дето се оказа според слуховете 10-20 години по-голяма от мен ме била харесвала.Направо се обърнах и си отидох на нашата маса като му казах горната реплика![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 11-25-2014 на 15:25
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!