- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какви странни комбинации от храни обичате да ядете?
Какви странни комбинации от храни обичате да ядете?
Например аз обичам да ям сурова кайма, оризът го подправям с оцет, също така обичам картофи с оцет, домати с оцет, пилешка супа с лютеница, за друго не се сещам засега.
Луканка с течен шоколад, пача с портокали, грозде и диня със сирене или хляб или и двете, диня, топена в соса от манджа с картофи, месо и доматено пюре, пъпеш с прошуто или филе.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Леле, като ви чета, ми иде да повърна. Айде, диня със сирене и хляб не е толкова странно, макар че пак е гадно за моя вкус, но другите работи...
Всъщност картофите със оцет си ги представям само на салата Соте или както там беше, а ориза с оцет си е окей.
аз наскоро ядох леща с бисквити траяна, ама бях пияна ;/
въпреки че отдавна не ям подобни неща - пържени картофи с хляб и спагети с хляб
това е най-'странното'. просто обичам въглехидрати...![]()
Аз пък ям сурово бутер тесто, кисело мляко с банани, нескуик на прах и зърнена закуска; палачинки с бъркоч от шоколад и ягоди, а тортите обичам да сиропирам допълнително с уиски или ром.![]()
хахах, аз също преди обичах някакви принцески или бъркани сандвичи и като се изпекат, да си ги намажа със сладко от дюли
и да си хапвам от сместа на палачинките и от тестото за козунак и нескуик с лъжица директно, ама гледам да не прекалявам ;/
има и такива комбинации, от които ме побиват тръпки, примерно мед със сирене ;/
и бтв някои от нещата, дего сте изброили не са странни -.-
Даа, и аз ям сурова кайма, също и оцета си го сипвам, където се сетя. Обичам да ям какаото тип Нескуик, също и 3в1-то. Зайо Байо с оцет, олио, сол, шарена сол или комбинация между тях (тааака, няма човек, който да не го е приел за странно и понякога за гнусно преди да го опита, ама след като го опитат си променят мнението..!) иии засега само за това се сещам.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Смесвaм пaстет,лютеницa и мaсло и сместa нaмaзвaм нa филийкa хляб поръсвaм със сиренце и шaренa сол и квито други подпрaвки нaмеря вкъщи и повярвaйте много е вкусно !!!
нескуика с лъжица си ми е редовният номер :с и преди ядях всичко с хляб, включително и картофената салата примерно ужасТ :д за друго необичайно не се сещам
Кисело мляко с кренвирш
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Маруля с хайвер, не знам дали е странно, но ми е супер вкусно.
Welcome to the Jungle...
Открай време си харесвам картофите едновременно с лютеница и сирене, а палачинките - с някакво домашно сладко и сирене (и с други работи ги ям, де, ама не са странни). Обичам и кисела зелена ябълка с орехи, просто ей така в купичка да си нарежа и да си ръфам.
В един от любимите ми бутикови ресторанти има ястие с гъши дроб със сладко от боровинки, както и патешко филе с портокали и зелени маслини. От Хепи пък си харесах салата, в която имаше комбинация от цвекло и крема сирене.
Обичам и круши със синьо сирене в салата.
Като цяло много обичам да опитвам нови комбинации, голяма част вече си приготвям сама. (E, гъшият дроб очевидно не е от тях :д)
последните двамат що не се ожените еднакво досадно спрели плямпала сте
Маруля с кисело мляко, пърж. картофи с кисело мляко също (макар че ми се струваше отвратително, прихванах го от баща ми и се оказа доста лекичко и приятно). А и баничка с вафла съм яла :д Пуканки с компот също.