.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Мега фен Аватара на tori
    Не съм от старите, но ще коментирам, щото ми е кеф. Пък.
    Аз се регнах, щото ми беше интересно кво е то тва тийнпроблем. Щото бях попадала на некви баси лигавщините, търсейки разни неща в Гугъл. Излезе забавно и интересно място, успях да се поошлайфам и да погледна света по-иначе. Малко или много се промених, видях различни хора.
    Също така винаги ми е било много по-удобно да общувам с някого чрез интернет. За завързване на приятелства обаче не бих казала - да, има приятни хора, на които имам доверие и мога да си разказвам деня примерно, но никога не е било нещо кой знае кво. Само с един-единствен човек свързвам фороня и то нащо си е пренесено извън бая отдавна.
    В последно време често се замислям чий го диря тука, така или иначе вече е само лигавщина, не мога да науча нещо, не намирам кой знае какви теми, по които да помогна на някого, не се получават особено яки дискусии. Вероятно също така съм намерила и човек извън интернет, с когото да обсъждам разни работи.

Мега фен Аватара на 102
    заради мен

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    В последно време често се замислям чий го диря тука, така или иначе вече е само лигавщина, не мога да науча нещо, не намирам кой знае какви теми, по които да помогна на някого, не се получават особено яки дискусии.
    Навика.

Мега фен Аватара на an7raks
    еееех... едно време... когато рокендролът беше млад...
    какви форони имаше само...

^шегата на страна ама така си беше.

Пантерата ме кара да се замисля за още модератори от преди и се сещам още за w0sh [един от любимите ми], шадолчето [беше странна птица], хамилкар [един и неповторим! ], пънишъра, д-р Хаус и имаше някаква мацка с котка за аватар, но не се сещам за ника. Иначе имаше десетки готини потребители по онова време...

Регнах се като бях чавенце през далечната 2008-ма, за да питам любовен въпрос. (колко съм бил залюпен тогава...). Беше приятно местенце за разговори и можеше да помолиш винаги за съвет и да не те нахокат, че си тъп, а да ти отговорят по темата. Да не кажа, че още си говоря с една форумка от тогава, та дори само за това си е струвало да се регистрирам.
    Иначе единствената причина да пиша тук е, че ми е мъчно по старите времена, когато всичко беше толкова по-различно. Също така ми е приятно да прочитам мненията на някои потребители. Скоро може пак да го оставя форума...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Навика.
    Май да, идея нямам. :д Ама докато не започна да ви мразя, няма да се махна.

Не държим да се махаш.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Не държим да се махаш.
    Знам - всички ме обичате мен. :д

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    най-любимото ми на света беше старото всичко тийн <3

после изведнъж изпустя и в момента никога не можеш да кажеш, че тва беше най-якият раздел

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    От 2006 ми е първата регистрация ,спомням си че тогава влизаха далеч по-интересни хора ,от които съм научил много неща. Сега покрай фейсбук и другите социални мрежи като че ли спря да се пише толкова по форумите и от няколко години е доста скучно в тийнпроблема.
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Първата ми рег е от 2007, 2009 започнах да пиша обаче. Иначе си те спомням теб, май имаше някаква връзка с Гърция, хаха. :д

Иначе на мен сегашният дизайн ми харесва. Не ми избожда очите червеното.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Първата ми рег е от 2007, 2009 започнах да пиша обаче. Иначе си те спомням теб, май имаше някаква връзка с Гърция, хаха. :д

Иначе на мен сегашният дизайн ми харесва. Не ми избожда очите червеното.
    Помниш,помниш хехе,от наблюденията ми от няколко дни насам направо не мога да повярвам,че има някой които да се сети за мен ,потребителите,темите и самите им коментарите в темите са коренно различни . Нещата във форума преди стояха по друг начин,имаше и малки и големи хора, обсъждахме сериозните теми, смеехме се на глупостите и някак си беше много по уютно ,много хора доста интересни теми иии така... Минало незабравимо!
    Въй каква носталгия ме налегна

Мега фен Аватара на 102
    vai vai pishe se po-uiutnu

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    vai vai pishe se po-uiutnu
    Аз пък знам,че се пише на кирилица

Мега фен Аватара на 102
    slqp li si
    kyde vijdash kirilica

Cool

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    slqp li si
    kyde vijdash kirilica
    Момиче съм , и не се опитвай да се заяждаш,тия селски номера другаде

Мега фен Аватара на 102
    dgd

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от cunt Виж мнението
    От 2006 ми е първата регистрация ,спомням си че тогава влизаха далеч по-интересни хора ,от които съм научил много неща. Сега покрай фейсбук и другите социални мрежи като че ли спря да се пише толкова по форумите и от няколко години е доста скучно в тийнпроблема.
    Представям си, колко интересни хора са били, щом сега висят основно във фейса.

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Да живей тийнпроблема.
    От него разбрах колко много мразя хората.

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    Някъде от 2007 ми е първата регистрация, помня че нещо от Аха го видях май (тогава аха-то бе модерно). Активен бях по-скоро през 2011-2012г, после смениха платформата и част от хората спряха да пишат, та далеч не бе толкова забавно.
    МakeMeLaugh, StarScream (една много секси модераторка), Мачока, едновеждия, Онзи-обсебения-от-2-пак,WoshMC и Ко.
    Или тогава са били по-интересни потребилите, или просто съм остарял и голяма част от новите ми идват малко "спрели",

Мега фен Аватара на galaxy29
    форумът и преди и сега си ми харесва, както в момента има плюсове и минуси, така и някога
    би било хубаво, ако ги няма минусите, ама ко да се прави и с бъговете си го обичам :д
    малко се срамувам от дискриминиращото 'тийн' в името му, ама пък се получават забавни ситуации и го гледам от тая страна :д
    иначе полезни работи съм научила и научавам, но и с тъпотии съм си губила времето тук и се е случвало много да се отплесна, то и сега се случва де, а не ми харесва, трябва да спра :д
    запознах се и с много готини хора, е и с не толкова готини хахах
    абе отчасти си отраснах тук, от едно малоумно лапе, се превърнах в едно пиче или поне се опитвам да бъда такова хаха, ама се доближавам поне мъничко :д част от развитието ми е форумчо :д
    а аз май от една бивша съученичка го научих тийна и първо четях тъпите статии, после играех тъпи игри във фъна, после пък главно в кофата се въртях и по малко на другите места, а в днешно вр навсякъде ми е приятно :Д
    Последно редактирано от galaxy29 : 11-28-2014 на 22:03

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    от едно малоумно лапе, се превърнах в едно пиче
    Идилия...

Мега фен Аватара на galaxy29
    а иначе рофлче, не те помня

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    а иначе рофлче, не те помня
    И аз теб хехе Иначе сме писали по едно и също време г/д .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си