Здравейте, от известно време неволно попаднах в една доста заплетена ситуация. Мисля, че започвам да се влюбвам в един приятел от нашата компания (от сравнително доста време го харесвам), но не знам дали имам някакъв шанс с него. Той не ми се обажда и не ме търси извън компанията, но пък винаги, когато излизаме заедно ме гледа в очите, когато ми говори, също така често инициира разговора , когато излизаме на дискотека или на парти, почти винаги ми предлага да ме изпрати до вкъщи...
Но пък в същото време се държи приятелски с всички, затова не знам, какво да мисля. Освен това знам за поне още 4 момичета, които си падат по него (но не мисля, че той си пада по някоя от тях).
Принципно избягвам да се забърквам в подобни любовни многоъгълници, но наистина много си падам по него.
Мисля си за него доста често, но когато сме заедно се опитвам да не издавам или показвам чувствата си, за да не приличам на една от многото...
Какво мислите, има ли шанс да ме хареса/мислите ли, че ме харесва и имам ли шанс да започна връзка с него?
Последно редактирано от LittleFallenAngel : 11-24-2014 на 19:16