.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен Аватара на martin97

Събрахме се,но след това...

Запознах се с едно момиче по Фейсбук и започнахме да си пишем всеки ден по няколко часа.Писахме си около 2 седмици и след това се видяхме.Тя ми каза още по Фейсбук,че ме харесва.Имаше някакъв контакт между нас на срещата и определено успях да пречупя touch бариерата.Успях дори да я целуна.Събрахме се и връзката ни продължи...5 дни.Тя каза,че не се чувства комфортно да е в такава връзка,защото почти не се познаваме.Тя каза,че се чувства малка за връзка,но въпреки това ме харесва.На нея не и пука дали ще сме гаджета или не.Тоест напълно ОК е с мисълта да сме си и само приятели,но при мен не е така.Казах и,че я разбирам и,че уважавам избора и.Ще си бъдем приятели и времето ще покаже какви ще сме.Обаче не знам какво да предприема,за да може евентуално пак да сме във връзка.Усещам как от липса на опит ще навляза в мътните води на толкова мразената френдзона.
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Супер фен Аватара на shmatarok
    На колко години сте?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не знае какво иска.
    А щом е така, по-добре е да продължиш напред, вместо да й вдигаш егото и да се самоизмъчваш. Поне ако питаш мен.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от martin97 Виж мнението
    Усещам как от липса на опит ще навляза в мътните води на толкова мразената френдзона.
    Ти вече си там за съжаление...

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Не знае какво иска.
    Със сигурност не иска него.

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    На колко години сте?
    На 17!?

Повече от фен Аватара на martin97
    До mm28
    1.обясни ми как едно момиче може едновременно да ме харесва и вкара във френдзоната.
    2.Защо пък да не ме иска?Вече ми е казвала,че ме харесва.Да,може сега да имаме някакви противоречия,но самият факт,че има нещо към мен вдъхва надежда.Поне се надявам да е така.
    3.На 16 сме.Правя 17 другия месец.
    Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
    -Леми.
    -Не!
    -Бог?
    -Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!

Не я притискай и не и говори за връзка. Бъдете си приятели, излизайте това онова. То каквото има да става, ще си стане. Просто не давай зор и не говори толкова много за това.

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Не знае какво иска.
    А щом е така, по-добре е да продължиш напред, вместо да й вдигаш егото и да се самоизмъчваш. Поне ако питаш мен.
    +1
    Не е единствената риба в морето.
    Има ги и такива, къде знаят какво искат.

До mm28
    1.обясни ми как едно момиче може едновременно да ме харесва и вкара във френдзоната.
    А ти можеш ли да обясниш как едновременно те харесва и е ок с мисълта да сте само приятели?

2.Защо пък да не ме иска?Вече ми е казвала,че ме харесва.
    И също така ти е казала няколко нелепи оправдания защо не иска връзка. Изненадан съм как е пропуснала да ти каже, че причината не е в теб...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Тя ми каза още по Фейсбук,че ме харесва.
    Явно след срещата мнението и за теб се е променило. Едно е да гледаш някого на снимка и да му четеш писмата, друго е да го видиш на живо как говори, какви маниери има и какъв стил. Не си заслужава да си губиш времето с човек, с когото си скъсал вече.

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Явно след срещата мнението и за теб се е променило. Едно е да гледаш някого на снимка и да му четеш писмата, друго е да го видиш на живо как говори, какви маниери има и какъв стил. Не си заслужава да си губиш времето с човек, с когото си скъсал вече.
    Mnogo mi haresa otgovora ti rapexotic, zashoto sym popadal v sushtata situaciq za haresvaneto po facebook a posle.. i zatova podkrepqm mnenieto, che trqbva da produljish napred- martin97
    Абе ко ме занимавате с глупости

Недейте така му убива надеждата, тя му е казала и после че го харесва. Просто се чувствала малка за връзка (facepalm)

Помислила те е за "точният човек"...за 5 дни е разбрала,че НЕ СИ и те е разкарала по тънкия начин.Enjoy your suffering.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Просто всичко е станало много бързо. На първа среща сте се целунали, тръгнали сте... Няма я необходимата на всеки неопитен тийн драма. Просто дай време и не го мисли толкова.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си