Здравейте на всички, които са отделили част от времето си, за да прочетат тази тема.
Отдавна си мислех да споделя мисленето си тук и най-накрая се реших. Искам да попитам, има ли тук читатели на съвременна литература? Ако е така, бих искал да помоля за Вашата помощ.
Аз съм (може да се каже) автор. Пиша от няколко години и вече имам около три готови книги, за които винаги съм се чудел дали ще успеят някой ден да намерят местата си в книжарниците в България. Все още не съм пробвал да издавам произведенията си, защото има още в кои зони да се осъвършенствам, а и не мисля, че е лесна работа. Реших първо да попитам дали има някой тук, който би отделил малко време да прочете нещо от безизвестен български писател и да сподели своите мнения, съвети и критики.
Ако се намери дори един човек, ще постна тук един свой разказ и ще се радвам изключително много, ако споделите мисленето си с мен. Ще почакам отговори на темата и ако има заинтересовани, ще остана активен.
Мисля, че трябва да подкрепим всеки вид изкуство и да дадем надежда на всеки, които се занимава с подобни дейности.
Благодаря ви!