FemaleEyes ти какво мислиш се за специален индивид който харесва хубави момичета и всички други си падаме по дебелани. Дори ми е много забавно като видя приятел който си хване някоя готина мацка и за 2 седмици става "влюбен". И аз така мислех в крайна сметка просто харесваш "бранда" в момента. Преди 300г., щеше да се влюбваш в дебели момичетата защото тогава са били "бранд", така са показвали, че са от висшата класа.
На темата да се върна, краткия ми отговор е ХАХАХАХАХАХАХАХХАХХАХА ХА ХА ХАХАХА
Окей сега дългия.К'во толко знаеш ли как се казват красивите мъже които се интересуват от външния си вид само... жени. Жените не искат перфектен мъж- модел. Да, на снимка го искат ама на живо искат: забавния, успешния, самоуверен, който може да се справя със ситуациите. От тук идва онова, че жените са уж златотърсачки, просто искат мъж който може да се справя със ситуациите. Зарежи тая простотия с красотата в крайна сметка мъжете стават по-красиви с времето. Бях най-непривлекателния в класа и не можех да говоря с момичета на твойте години, сега се чувствам различен човек - фитнес, малко дрехите да подбираш и моля те недей да влизаш в "слаг" стила хич не е яко. И все пак нещата по-горе са много по-важни от външния вид. Външния вид е важен за привличането при мъжете, жените не го приемат така поне не и след 10 минути:
"Give me 10 minutes to talk away my ugly face and I'll bed the Queen of France" -Voltaire