- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подаване на документи за книжка - Бърза поръчка
Здравейте подадох документи в КАТ за книжка във петък искам да попитам кога най - вероятно ще е готова книжката за да мога да отида до КАТ за да си я взема![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Имам някакви далечни спомени, че срокът беше 3 работни дни.
Експресната беше май за 8 часа.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Нещо такова беше, само че не съм сигурен дали дните не бяха 5. Виж в гугъл 100% има тарифите.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Обикновена услуга до 30 дни.
Бърза - до 10.
Последно редактирано от LadyDi : 12-08-2014 на 13:24
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Това е от КАТ:
УКАЗАНИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
1.
Моля изберете вида на документа, за който сте подали заявление.
2. В полето ЕГН посочете Вашия единен граждански номер. Натиснете бутона "Търси"
3. Вследствие на търсенето ще получите информация дали имате издаден документ за самоличност от избрания вид.
4. В случай, че заявеният от Вас документ е издаден, в зависимост от заплатената от Вас услуга, може да го получите, както следва:
Експресна услуга - на същия ден, в който е издаден документът;
Бърза услуга:
- на същия ден, ако заявлението е подадено в ОДМВР и само в случай, че е изминал срокът, регламентиран в Тарифа № 4, за издаване на документ със заплатена такса за експресна услуга;
- след 14:00 ч. на следващия работен ден, ако заявлвнието е подадено в РУ на МВР.
Обикновена услуга - на датата, посочена в регистрационния талон, който Ви е предоставен при подаване на заявлението.
МОМЧЕ СЪМ !
Мисля, че за шофьорските книжки не важи... Само за лична карта и задграничен паспорт.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е, не ти ли казаха като си подаде документите? За паспортите и личните карти даже раздават едни листчета, на които пише датата на подаване на документите и датата, на която можеш да си получиш паспорта/личната карта.
На талончето пише само датата на която съм подал документите
МОМЧЕ СЪМ !
Принципно стават по-рано поне няколко дни.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5