.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Angry Много е дразнещо, помогнете!

Като влезна в някой сайт и ми изкачат много реклами. Имам Ad Block, но по този начин вместо реклами се показвам бял фон, искам изцяло да ги махна. Какво да направя? http://prikachi.com/images.php?images/927/7744927w.png Ето снимка да погледнете за какво по-точно говоря.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Няма как да ги премахнеш напълно. Сайтовете съществуват благодарение на тези реклами. От всеки твой клик сайта взима пари именно заради банерите, които ти излизат отстрани.

Супер фен Аватара на JDeel
    Пробвай Ghostery вместо AdBlock

Преди не беше така, аз нямам против рекламите ама като влезна в някой сайт и изкачат една по една 30 реклами и ми забавят работата в интернет..
    JDeel ще пробвам!!

Супер фен Аватара на JDeel
    Те освен всичко товарят и процесора, та е разбираемо защо в днешно време някой би решил да ги разкара. Това Ghostery освен рекламите може да маха и всякакви притурки от външни сайтове - броячи, плугини, фейсбуци, такива разни.

При мен беше същото,но когато си отворих Programs and Features видях много програми,които се инсталират заедно с някой друг файл.Истрих въпросноте файлове и рекламите драстично намаляха!

Мега фен Аватара на SurfSky
    Аз смених браузъра ,преди бях с google chrome и имаше много реклами ... Сега на Mozila firefox няма такива проблеми с реклами ....

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си