.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

ПОМООЩ ! какво да направя за да запазя това което обичам !

От 7 годишна живея с майка си, но последната година нещата се промениха, напусна работа и не иска да работи.. остана и без мъж.. Заради безпаричие бях принудена да отида да живея с баща ми, НО имам връзка с момче от 3 години, в момента той е извън страната.. турчин е и баща ми разбра за него, оттам тръгнаха много скандали помежду ни, постоянно ми казва " блокирай го, нямаш никаква работа с такъв човек, той не е за теб" Мислех да се върна при майка ми но тя не иска да работи и положението там няма да е никак добре, аз все още уча, на 18 съм, но съм 11 клас.. повтарям една година. Ако започна работа и се върна при нея, тя ще ме изнудва за пари.. и ще разчита на мен. Ако остана при баща си, трябва да се разделя с приятеля ми.. Не знам какво да правя.. А точно него не искам да го натоварвам с този проблем излишно, защото той в момента няма какво да направи.. казва ми "с проблемите си сама се оправяй, гледай да си оправна, аз не мога да ти помогна като съм тук, не разчитай на никой " Вие какво бихте направили ако бяхте на мое място ? Не искам да го губя само защото баща ми е против него... само с него се чувствам добре..

Ако бях на твое място, бих си измислила една история и бих се придържала само към нея, а не във всяка тема различни работи да разправям. Но това разбира се е мое мнение, ти прави каквото си искаш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Teryy Виж мнението
    "с проблемите си сама се оправяй, гледай да си оправна, аз не мога да ти помогна като съм тук, не разчитай на никой " Вие какво бихте направили ако бяхте на мое място ? Не искам да го губя само защото баща ми е против него... само с него се чувствам добре..
    Тва приятелят ти го казва?
    Страшна опора ти е, евала.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тва приятелят ти го казва?
    Страшна опора ти е, евала.
    Турчин, какво очакваш.

anonymous708973
    Guest
    E, глупости, кво общо има?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    E, глупости, кво общо има?
    Шегувам се.
    Но, и аз като теб съм фен на клишетата. И в тоя случай клишето е манталитет.

"Ако започна работа и се върна при нея, тя ще ме изнудва за пари.. и ще разчита на мен. Ако остана при баща си, трябва да се разделя с приятеля ми"

А защо просто не направиш "Средно положение".Започни работа и се изнеси и от двамата?Щом учиш,можеш с 5 приказки да обясниш на класната ти за какво иде реч и че е най - добре да живееш сама.Като за начало ще ти намери общежитие към някоя гимназия, а ти от твоя страна си потърси работа след даскало...Адски много се радвам на хора,които искат да си запазят връзките и те разбирам,макар че и аз не съм много "За" връзките с турци..но все пак.

П.С - Ако случайно си от Пловдив,мога да ти помогна до някаква степен.Приятел има заведение и си търси сервитьорки от 2 до 10.Заплатата не е кой знае колко голяма,но за момента смятам,че ще ти е достатъчна.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

П.С 2 - Чак сега виждам цитата,който пантерата е извадила от думите на приятеля ти.Този е пълен кретен,не си заслужава да правиш толкова жертви за него.

Мислех да го спестя,НО!

РЯЗАНА ЛИ Е ДОЛНАТА,РЕЖИ И ГОРНАТА !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си