.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Супер фен Аватара на girl91

Спиране на автоматичното пускане на клипове в Youtube

Има ли начин да спра автоматичното тръгване на клипове от Yotube?
    Преди използвах Мозила и не знам как, но като натисна върху някой клип той не тръгваше автоматично, тръгваше когато аз го пусна. Сега използвам Хром и клиповете се пускат автоматично след зареждане на youtube страницата.

Супер фен Аватара на JDeel
    Ще да е от някой плъгин само. Виж какви плъгини имаш в Мозилата и ако някой ти се стори като виновника за това, потърси си го и за Хром.

Иначе за Хром намерих един, ама не работи. Из опциите на тубата не се намира нищо по въпроса. Но и защо ти е в крайна сметка. Всеки плъгин ползва някакви ресурси, та колкото по-малко плъгини - толкова по-добре. А това да си тръгват клиповете сами си е нормално, защо въобще ще отваряш линка на някой клип ако няма да го гледаш?

Мега фен
    ^ встрани бара като си харесаш повече от един клип и решиш да ги нацъкаш със средния бутон е неприятно да ти се налага да помпаш ctrl+tab и да цъкаш върху всеки клип поотделно че да ги паузираш

//примерно!

Сега пробвах с Мозилата - клиповете си тръгват. Не знам какво е станало, но преди докато ползвах нея не тръгваха автоматично и беше много добре.
    Иначе ми трябва и за случаите, когато отварям няколко клипа и в случаите, когато ми върви някакъв аутосърф от PTC сайт... а в същото време слушам нещо в youtube и постоянно се включват звуците от клиповете, участващи в този аутосърф.

Здравей,защо не опиташ с добавката Flashblock мисля,че я има и за 2-та браузъра.Успех

Сложих флашблок, но по никакъв начин не спира тръгването на клиповете.

Здравей сега успях да седна пробвай тези стъпки при мен работят http://www.wikihow.com/Make-YouTube-Stop-Buffering [не е реклама]Успех

Мега фен
    ^гений !

същински гений !

Сложих приложението, на настройки на Плеър-> Автоматично пускане отмятам Забрани автоматично пускане, но клиповете продължават да си се пускат.

Ами незнам нямам никаква идея.Пробвай да смениш браузъра или да сложиш по-стара версия.Успех

С ето това клиповете не тръгват - https://chrome.google.com/webstore/d...cdgepllmpfceif
    Направо я махам другата програма.Благодаря все пак за отговорите.

Мега фен
    можеш и да забраниш автоматичното активиране на shockwave flash от меню add-ons на браузъра, в firefox: Ctrl+Shift+A или меню 'Tools' --> 'Add-ons' след това 'Plugins', там трябва да промениш опцията 'Always Active' на shockwave flash с 'Ask to Active', в chrome: chrome://settings или меню 'Settings', кликваш върху 'Show advanced settings...' и намираш меню 'Privacy', там кликаш върху бутона 'Content settings...' и от менюто, което ще излезе намираш 'Plug-ins' където трябва да кликнеш върху 'Click to play', като можеш да настроиш и изключения от 'Manage exceptions...', след което кликаш върху бутон 'Done' - след промените може да се наложи да затвориш браузъра и после пак да го стартираш за да се активират
    Последно редактирано от npp : 11-27-2014 на 17:24

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си