- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да си направя ли бретон ?
Здравейтее..Имам проблем и се надявам да ми помогнете.Искам някаква промяна косата ми е средно дългичка.Мисля да си направя бретон,но не знам дали ще ми отива и като знам,че косата ми ще порасне отново чак след 2-3 години на същата дължина..Нямам нищо против да се отреже но стига да ми отива. Та ако можете да ми помогнете ще ви бъда много благодарна!
![]()
Без снимки няма как да ти кажем. Ако мислиш, че ще ти отива си направи, все пак това е коса, ще израсте пак.
Няма откъде да знаем дали ще ти отива или не. Като отидеш на фризьор, той най-добре ще знае и ще ти каже.![]()
Съветвай се с фризьор, ние няма как да ти кажем дали ще ти отива. А и помисли си какъв точно бритон: на една страна, плътен и равен или някакъв друг. А и зависи каква ти е косата, ако ти е чуплива, бритонът ще ти бухва и ще се начупва и ще трябва да го изправяш.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Помисли си добре, тъй като моето непрофесионално/но мъжко/ мнение е, че има супер много, които изглеждат доста добре и щом си направят бретон изглеждат ужасно.
Ако си мислиш че ще ти отива си направи и ако не се харесаш просто ще го държиш с шноли