.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Smile Да си направя ли бретон ?

Здравейтее..Имам проблем и се надявам да ми помогнете.Искам някаква промяна косата ми е средно дългичка.Мисля да си направя бретон,но не знам дали ще ми отива и като знам,че косата ми ще порасне отново чак след 2-3 години на същата дължина.. Нямам нищо против да се отреже но стига да ми отива. Та ако можете да ми помогнете ще ви бъда много благодарна!

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Без снимки няма как да ти кажем. Ако мислиш, че ще ти отива си направи, все пак това е коса, ще израсте пак.

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Няма откъде да знаем дали ще ти отива или не. Като отидеш на фризьор, той най-добре ще знае и ще ти каже.

Съветвай се с фризьор, ние няма как да ти кажем дали ще ти отива. А и помисли си какъв точно бритон: на една страна, плътен и равен или някакъв друг. А и зависи каква ти е косата, ако ти е чуплива, бритонът ще ти бухва и ще се начупва и ще трябва да го изправяш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на supersonic0
    Помисли си добре, тъй като моето непрофесионално/но мъжко/ мнение е, че има супер много, които изглеждат доста добре и щом си направят бретон изглеждат ужасно.

Мега фен Аватара на strawberry88
    На никой не му пука.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ако си мислиш че ще ти отива си направи и ако не се харесаш просто ще го държиш с шноли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си