.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Имам нужда от любов......

Омръзна ми все да съм сама.Дразня се и се радвам на другите двойки.На мен все ми се лепят момчета,които искат само секс от мен.Мога толкова много да дам,но няма на кого.На 20 съм,омръзна ми от игрички..Някакви съвети?

Търсиш под вола теле.Ако си мислиш,че ще намериш някой,който да те уважава и да не те иска само за секса във някоя чалготека или фейсбук - избий си го от главата.Просто явно или си даваш твърде висока цел,или се занимаваш с пълните балъци ИЛИ им даваш повод да те искат само за секс.Я с външния ти вид, я с държанието ти.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Град
    Шумен
    I az otdavna si tursq neshto seriozno samo, che pri men osnovno "leki momicheta".
    Абе ко ме занимавате с глупости

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Понеже съм момче ти казвам че не познавам приятел които да не мисли за секс... всички момчета са такива и рядко се намират момчета които се интересуват само от любов. Аз примерно преди като погледна някое красиво момиче и първото нещо за което си мисля беше секс... вече не съм такъв но сметни щом и аз които ти казвам това съм мислел за секс..? Сама си прави изводите, недей слуша хората. Да знаеш че такова момче няма да намериш.

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    имам нужда от S-класа...
    Омръзна ми все да я нямам. Дразня се и се радвам на другите S-класи. На мен все ми харесват коли над 150 хилки. Не мога толкова много да дам, но нямам и парите. На 22 съм, омръзна ми от игрички..Някакви съвети?
    WE ARE NOT ANGELS!

А правиш ли нещо за да не си сама ?

Цитирай Първоначално написано от byby0202 Виж мнението
    На мен все ми се лепят момчета,които искат само секс от мен.
    Вероятно виждат само това в теб, а не и нещо повече. Помисли си дали не трябва да си промениш обкръжението, поведението или нещо друго. Ние няма как да ти помогнем и не знам какви съвети очакваш да ти дадем. Просто излизай с повече хора.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1 Виж мнението
    имам нужда от S-класа...
    Омръзна ми все да я нямам. Дразня се и се радвам на другите S-класи. На мен все ми харесват коли над 150 хилки. Не мога толкова много да дам, но нямам и парите. На 22 съм, омръзна ми от игрички..Някакви съвети?
    +1

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от byby0202 Виж мнението
    На мен все ми се лепят момчета,които искат само секс от мен.Мога толкова много да дам,но няма на кого.
    очевидно има какво да дадеш

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Търсиш под вола теле.Ако си мислиш,че ще намериш някой,който да те уважава и да не те иска само за секса във някоя чалготека или фейсбук - избий си го от главата.Просто явно или си даваш твърде висока цел,или се занимаваш с пълните балъци ИЛИ им даваш повод да те искат само за секс.Я с външния ти вид, я с държанието ти.
    + Напълно подкрепям

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Какво например можеш да дадеш?

Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1 Виж мнението
    имам нужда от S-класа...
    +1 Много истиснски е пича зад иронията. Иначе на 20 искаш любов ... еми не. По-добре се забавлявай на 20 за да не стане на 40 като си семейна, да търсиш забавление. Изживей си годините когато им е времето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си