- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писва ми вече...
Писва ми вече... Грозен съм, никога не съм имал приятелка и няма да имам, сигурен съм. На 14 съм, ще кажете, малък си, ще се промениш, да ама не.. Винаги като излизах с приятелите ми, те бяха като магнити за момичета, красиви, грозни, всякакви си хващаха за не по-малко 20 минути, набелязват си някоя и аре гледам утре вече се целуват.. Нарочно намерих някаква тъпа причина и се скарах с тях, просто за да не излизам повече с тях.. Защо Господ ме е създал грозен, баща ми е симпатичен, майка ми е симпатична, но аз съм грозен и леко мургав..Не знам вече какво да правя, няма смисъл.. Вече ще се затварям в нас и няма да излизам, и без това вече си нямам приятели и не искам да се сдобрявам с предишните..
Като си грозен в лице ,поне промени това, което можеш (тялото си)
Ти си същия като мен... колкото по-скоро го приемеш, толкова по-добре.
Пробвай за едни ден да си кажеш, че си красив. Разликата ще е очевидна.
Благодаря ви!
RapExotic, пробвал съм, погледнах се в огледалото, казах си, е, не съм много зле, но като се усмихнах, само като си видях усмивката ми стана...лошо.
Не е като теб защото той може да си промени мисленето ,а ти като гледам какво правиш ще си продължаваш да си мислиш ,че външноста е всичко .
п.т. Според мен още не си намерил момичето за което да си привлекателен ,пък може просто негативизма ти да ги одблъсква и това да е проблема . Виж опитай да поговориш с останалите ти приятели по този въпрос и им искай истинското мнение . Може и да пробваш съвета на RapExotic![]()
Като гледам как се пишеш,разбирам че тренираш тенис,аз ти препоръчвам да си тренираш и сега да не му мислиш. Лека полека ще се оправи положението.![]()
Тренирах преди, иначе името ми е Рафаел, за това се пиша така.
Работата е следната. Аз не мога да обичам момичето ако не е красиво... разбираш ли? Аз съм говорил с случайни момичета и изобщо не изпитвам притеснение и нещо такова и изобщо не мога да изпитам някакво привличане или любов. Обаче ако момичето е красиво и ме харесва тогава аз изпитвам чувство което ми е много трудно да опиша... сякаш усещам душата си това е най близкото обяснение което мога да намеря. Обаче къде съм тръгнал да търся такова момиче с моя външен вид? Да, абсолютно всички ми казват че външния вид не е от значение но от личния ми опит аз се убедих точно в обратното. Виждаш ли момичето на снимката ми... това е първото момиче което съм сънувал през живота си и най-красивото момиче което съм виждал. Виждал съм много снимки в нета на какви ли не момичета но не мога да сравня никоя с нея. В съня ми тя изглеждаше някак си много по красива от колкото я виждаш на снимката и в съня изпитвах всякакви позитивни чувства... този сън ме мотивира все повече да гледам външния вид така че това не мога да го променя. Аз никога няма да се променя, никога няма да си променя мнението че външния вид е без значение защото каквото и да ми кажат другите аз винаги имам в предвид личния ми опит и всичките ми провали. Но хубавата част е че вече приех това. Месеци наред се мъчих и самосъжалявах че нямам приятелка и в един момент аз се погледнах в огледалото и си казах кой ще хареса такъв идиот? Наричан съм всякакъв..наричан съм дори и със думи които ги няма в речника ти. Аз съм решил да се отдам на самотата и виртуалният ми свят защото аз наистина изпитвам удоволствие да съм там. И най важното, красивите момичета са само за тези които ги заслужават а аз не заслужавам. Имал съм отвратителен живот и съм правил отвратителни неща но това вече няма значение аз не мога да върна времето да променя живота си. Аз просто се примирих и се затворих в себе си.Сега ми е кеф да се наливам с алкохол докато си играя в виртуалния ми свят. Ако имах достатъчно пари бих купил толкова алкохол че от химията да ми се изтрие паметта.
Аиде като стана въпрос за алкохол тази вечер ще консумирам общо 15% алкохол (3 бири). Party Time
математик е той :Д
на рафаел в даскало са му се подигравали арнолд и силвестър
а теб са те наричали дебел, бръсната вежда или грозен
Фитнес,приятелю!![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
и ся ко? кефиш ли се грозен A
Всяка бира е с по 5% алкохол, вчера яко се натрясках. Аз ги пия бавно за да съм пиян по-дълго време.
Е да, ама трите бири като общо количество пак съдържат 5% алкохол, а не 15 ..
Авторе, ще ти мине като пораснеш малко. Изобщо няма смисъл да се караш с приятелите си, да се затваряш в себе си и да се демотивираш. Външният вид е важен, няма две мнения по въпроса. Но още по-важно е отношението ти към себе си. Ако се поддържаш, тренираш, грижиш за външния си вид, имаш много по-големи шансове. А и в тия години човек толкова много се променя.
Дълго време не бях срещала съучениците, с които учех до 7 клас. Имаше едно момче, което беше пълничко и много го подиграваха. Бяхме в гимназията, когато го видях случайно и wow, едвам го познах. Беше положил усилие и изглеждаше супер. Иначе е факт, че и в пубертета човек много расте и се променя, момчетата някак изведнъж ставате по 2 метра. Малко усилие вложи и ще има резултат.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Тренирай усилено да направиш хубаво тяло до 18 год искарай книжка тегли кредит купи си БМВ ставаш баДка и всички момичета от града ще са твой .
След някоя година ще си го забравил този проблем. А и не се самонаказвай и не се предавай толкова лесно. То цял живот имаш пред себе си.
FemaleEyes ти какво мислиш се за специален индивид който харесва хубави момичета и всички други си падаме по дебелани. Дори ми е много забавно като видя приятел който си хване някоя готина мацка и за 2 седмици става "влюбен". И аз така мислех в крайна сметка просто харесваш "бранда" в момента. Преди 300г., щеше да се влюбваш в дебели момичетата защото тогава са били "бранд", така са показвали, че са от висшата класа.
На темата да се върна, краткия ми отговор е ХАХАХАХАХАХАХАХХАХХАХА ХА ХА ХАХАХА
Окей сега дългия.К'во толко знаеш ли как се казват красивите мъже които се интересуват от външния си вид само... жени. Жените не искат перфектен мъж- модел. Да, на снимка го искат ама на живо искат: забавния, успешния, самоуверен, който може да се справя със ситуациите. От тук идва онова, че жените са уж златотърсачки, просто искат мъж който може да се справя със ситуациите. Зарежи тая простотия с красотата в крайна сметка мъжете стават по-красиви с времето. Бях най-непривлекателния в класа и не можех да говоря с момичета на твойте години, сега се чувствам различен човек - фитнес, малко дрехите да подбираш и моля те недей да влизаш в "слаг" стила хич не е яко. И все пак нещата по-горе са много по-важни от външния вид. Външния вид е важен за привличането при мъжете, жените не го приемат така поне не и след 10 минути:
"Give me 10 minutes to talk away my ugly face and I'll bed the Queen of France" -Voltaire