Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1 Виж мнението
само веднъж съм обичал и повече никога не искам да ме обичат или аз да обичам. даваш всичко, което имаш и после ти си преебания. по-добре приеми факта, че някои хора просто трябва да умрат сами без да са създали семейство. евала ти правя, че си запазил самоконтрол и не си ги изкормил и двамата на място. ако аз бях на твоето място сигурно щях да ги изям живи.
боклуци, брат. боклуци..
Точно така се чувствам и аз,брат.Отхвърлен от някоя като нея и излъган.След всичко,което бях направил за нея и начина,по който я обичах.Май наисина това,което си направиш сам няма кои друг да ти го направи и е лошо да се влюбиш,защото има разочарования винаги накрая.Знаеш ли като бях малък колко бой ядох в началото.Понеже често бях в синини и тъжен,момчетата от квартала не ме харесваха.Но не ме беше страх понеже от малък бях свикнал на шамарите на баща ми.Това можех да го преживея като физическа болка,но другата болка дори и днес не мога.Ако бях отишал при тях щях да ги убия с голи ръце,нямаше да спра.Не ми пука дали той е знаел или не,и двамата.В най-лошите си моменти размишлявах дали да не отида в Швейцария да работя,защото знам езици,но сега дори нямам надежда за каквото и да е.По-лошото е,че нямам и желание обаче.