Първоначално написано от
SpiritInBlack
Горе главата, братле! Не бива да оставяш такива неща да те бутнат. Разбирам те и знам колко кофти се чувстваш. Това, което казваш, донякъде е признак за обладаващата те истерия. Не и се поддавай. Достатъчно умен си, за да се заблуждаваш относно истинското положение на нещата. Супер грозно се е получило и вероятно нищо няма да може да смекчи неприятното усещане в близките дни. Не си момиче, за да ридаеш неудържимо, стегни се. Вярно е, че малките камъни обръщат каруцата и просто ти се е натрупало прекалено много, но виж се – постигнал си толкова много, изцяло самостоятелно. Всичките ти успехи се дължат на самия теб! Изобщо не трябва да ти пука за някаква селянка, която не те е харесала. Виж ме мен, може да съм в по-различна позиция от теб и да съм нямал твоето детство, но ако някое момиче не ме хареса, особено от малък град, просто ще се засмея, усмихна тактично и ше премина към следващата. Няма да ми стане приятно естествено, но почти няма качествени хора като мен, така че губи изцяло и само тя. Казваш, че от известно време четеш форума и виждаш мнения на обвързани момичета и колко им пука за половинките им. Не се заблуждавай, виж какво ще лафят същите точно в тоя форум след известен период от време. Повърхностни или не, това работи за тях. Заради такива индивиди като твоята, никога не бива да влагаш прекалено много емоции, време и ресурси на толкова ранен етап в която и да е връзка. Независимо колко смяташ, че си е заслужавала.
Какво да направиш, за да се почувстваш нормално? Ами, дай си време. То не лекува, освен ако не си повърхностен, но ти дава друга перспектива. От хълма на времето много неща изглеждат различни. Помисли си, след няколко години тази ситуация ще бъде ли от ключово значение за твоето бъдеще ? Ще ти аз какво бих направил – бих седнал сам с една бутилка Буш и обмислил всичко. Пий докато издържиш. Ще видиш и осъзнаеш доста неща и ще разбереш, че съм бил прав.
Относно майка и, недей и казва дори. Би било жалко, а и съм убеден, че би взела страната на дъщеря си. Недей я уволнява заради дъщеря и, не си подлец. Не вярвам да си го направил заради определена облага, а защото това е било правилното нещо. Няма нужда да падаш до тяхното ниво. Или майката е знаела и е същата евтина мастия, или момичето от разказа ти просто е отровно – харесва някой друг, а прави такива неща с теб.
Ако наистина искаш нещата да се променят и имаш нужда от малко помощ, драсни ми и ще се радвам да помогна.