- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Seriozen problem s krusta, help!
Izvinqvam se za maimunicata, ama nqmam na tela fonetika.
Avgust mesec si napravih neshto krusta ili po tochno grubnachniq stulb, hodih na ortoped, napravi mi snimka i kaza, che nqkuv nerv imam zatisnat, i nqkvi laina mi predpisa, no nikakuv smisul. Sled 1 mesec pak otidoh, tozi put mi vika che mi e razmesten grubnaha, i me prati na fizeoterapiq. Dve sedmici hodih na nagrevki i drugi neshta, no pak ne mi mina. Sushto taka da spomena, che kolenata leko me ponabolqvat sled tazi kontuziq... Chudq se kakvo da pravq, na chekrakchiq li da otida? Imate li nqkakva ideq?
Последно редактирано от nIk1 : 11-27-2014 на 17:49
Абе ко ме занимавате с глупости
Защото може да те осакати за цял живот, примерно? Копче не можеш да му кажеш после.
Не знам, продължавай да ходиш по доктори, все на някой кадърен ще попаднеш.
Аз отзиви не съм чувал, ама мога да те заведа при човек, който остана на легло след подобни интервенции, но във връзка с краката...
отиди на ортопед в Горна Баня или във ВМА в София..
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
В Горна Баня работят най-добрите ортопеди в България. Това си е факт ,така че не знам на кой по-добър от тях ще "случиш". И ти казвам от личен опит ,че на мен са ми помогналивъв ВМА като цяло лекарите са добри ,така че ти си преценяваш вече къде да ходиш и какво да правиш ,аз ти давам съвет просто
![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Shte vidq i shte go izmislq. Blagodarq vi, na dvamata, vse pak!
Абе ко ме занимавате с глупости