- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Xanax и подобни?
Здравейте! В САЩ въпросното лекарство се купува само с рецепта, но в България може ли да се купи без? Има ли подобни лекарства, за които знаете, и могат да се купят без рецепта?
този антидепресант ,се изписва със зелена рецепта ,която се дава на хора, ползващи лекарства за психиатрични проблеми,или други , на нея личния лекар записва имената , егн и адреса на пациента. може и от личния лекар
в интернет може да провериш за други, но те и не действат кой-знае-колко
Деанксит е известно и много евтино лекарство без рецепта, но са слаби, пак ще кажа,че тези неща не са с чудни действия
Последно редактирано от galen_plamen : 12-12-2014 на 19:01
каква е целта?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ами... като наркотик да се използва. Но доста рядко, че withdraw-a му е по-тежък от хероинов...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.