- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- единствената
Здравейте.Не знам точно как да започна затова ще я карам направо.Тази година съм студент първи курс и мога да кажа, че срещнах момичето, което винаги съм търсил.Просто тя е всичко, от което се нуждая.Привързах се ужасно много към нея и може би сгреших много.Вече минават повече от 2 месеца откакто се познаваме лично и сме си много близки.Всяка вечер я изпращам до тях, прегръщаме се постоянно.Понякога я целувам по бузата.Правя й всякакви изненади и подаръци.Целият ми свят рухна, когато ми каза, че нищо няма да се получи между нас.Харесвам я ужасно много и наистина само тя може да ме направи щастлив.Боря се за нея всеки ден и правя какво ли не за да ми даде шанс да се докажа пред нея.Каза ми, че й ставало гадно, защото съм се държал много добре с нея, а тя не изпитва нищо към мен.Просто не си представям живота без нея, защото досега съм бил с някакви несериозни момичета, а тя е всичко, което някога съм искал.Всеки ден й казвам какви ли не хубави неща, правя й супер много комплименти и всичко, което казвам го мисля наистина.След всяко мило нещо, което кажа тя ме поглежда и се усмихва.Става ми много готино, но вътрешно се изяждам, че не мога да я имам.Въпреки всичко ще се боря за нея, колкото и да ми коства това.Мисля тези дни да й подаря нейна снимка, нарисувана на лист.Смисъл имам познат, който рисува много добре и ще го помоля да я нарисува на лист и мисля да я изненадам.Дали ще успея да я зарадвам и какво мислите като цяло за ситуацията ми ?![]()
Мисля,че се набутваш сам приателю...харесал си сериозното момиче,само че не си харесал ТВОЕТО сериозно момиче.Тя ти е казала ''не'' значи те иска и те възприема само като приател и така и е добре.Каквото и да кажеш и каквото и да направиш нищо няма да се промени,човек неможе да си самовъзпроизведе чувства които няма за да направи друг щастлив,просто такъв е живота.И стига с тези ''Не си представям живота си без нея", няма да доиде края на света нито пък ще си първият или последният които ще се влюби,просто си продължи живота без нея и толкова иначе тоя път дето си подхванал води до батака за теб...Това,че тя ти се усмихва и ти дава да я гушкаш и целуваш неозначава нищо ако тя няма чувства към теб пък и момичетата обичат вниманието както и да се чувстват харесвани.Казвам ти го за да нестрадаш допълнително не се бори въпреки всичко не си заслужава разбираш ли ? Ако тя те харесваше щях да ти кажа друго,но в този случай тя просто не те иска като нещо повече от френд.Ако продължаваш ще изхарчиш един куп пари,един куп нерви и най-вероятно ще я виждаш в прегръдките на друг...по добре намер твоето момиче което ще сподели това което чувстваш и правиш за нея.А и такива неща като единствената няма не се заблуждавай,че ще страдаш много.Успех !
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
не.
спри до там, докъдето си стигнал и не прави нищо
запазете приятелските си отношения, не се отказвай от нея категорично, защото 2 месеца са нищо, може да те обикне, но е твърде малък този шанс.
не бъде филмар, не прави нищо!
Eh eh eh, v jivota se vlubvame i iskame, vse poveche i poveche, hora, koito ni otbluskvat..
Абе ко ме занимавате с глупости
Такаааа значи .. ние момичетата мразим някой да ни диша във врата , а ти точно това правиш явно. Сега ще говоря от мое име , защото на някои момичета им допада момчето да е нежно , но на мен лично не е ми е направило впечатление,че и с много други приятелки е така. Аз мразя някой да ме обсипва с комплименти , постоянно да ми се обяснява в любов и да се държи (ще се изразя малко грубо) жалко . Направо ми е жалко наистина като видя някое момче да ми лази в краката. Всяка жена се радва да има до себе си един сериозен мъж , по моите харесвания - и малко мрачен , студен ,по-мълчалив . НЕ казвам , че харесваме груби момчета и НЕ казвам ,че не обичаме от време на време да чуваме, че сме красиви и да ни подаряват някоя розичка ,но това да се случва през време , а не постоянно ! Когато получаваме всичко внимание то не ни интересува , но когато то е оскъдно започваме да го търсим . Не я притискай , не и досаждай . А и може наистина да не си човека за нея . Понякога и най-идеалният човек да се появи пред теб приемеш ли го като приятел няма как да създадеш чувства. Ако виждаш ,че няма как да се получат нещата с нея откажи се - докато е време![]()
Не й се бутай не те иска каквото и да направиш няма да и промениш мнението
Няма какво да направиш, била е искрена, казала ти е, че няма как да се получи между вас. Не ставай досаден и си останете приятели.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Започни да я игнорираш и да не й правиш комплименти, или й кажи , че нещо което е облякла, не й стои толкова добре.
Общувай с нея, но спри да си мил и й показвай какви недостатъци има.
Хвани си друга, и й разказвай за нея.
Ако изревнува, има шанс. Ако не, не .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Благодаря за мненията.Вчера я изненадах приятно и много се зарадва, но ми каза, че не иска повече да й подарявам разни неща, защото й ставало супер гадно.Много пъти се опитах да й кажа да ми даде поне мъничко надежда.Понякога чувствата се появяват след време.Сигурен съм, че всички около нас ще ни се радват смисъл нашата компания и тя го знае.Казах й, че ще ме направи най-щастливото момче на земята.Просто не мога да живея без нея.Има ли шанс ако я задържа като приятелка след време да се получи нещо, защото тя в момента не иска връзка с никого и знае, че аз имам сериозни намерения ?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Имаш шансове ако се отдръпнеш малко от нея. Съвсем не е сигурно, че ще сработи, но твоята "тактика" ти сваля цената в очите й. Престани с тия комплименти, молби, услуги, прегръдки, целувки по бузата... Прегръдки и целувки по бузата? ... Покажи се малко по-студен иначе ако продължаваш така, не само, че булката няма да ти върже, ами ще почне да споделя за теб на приятелките си и повярвай ми няма да е "оле колко много ме кефи тоя," а по-скоро "този ме задушава, дадох му да разбере, че няма да стане, а той все се надява и надява."
И какви са тия глупости - не мога да живея без нея, тя е единствената? Ти казваш, че е точната при условие, че те реже постоянно? Путка, лице, крака, задник - всичко това е просто маркетинг - не се оставяй на маркетинга да те подведе. Бил съм с достатъчно жени за да твърдя съвсем откровено, че единия външен вид е на практика нищо когато говорим за по-продължителна връзка. Ти би ли искал да чукаш нещо, което ти къса нервите постоянно и на път за магазина ти изръси "бебчо... знаеш ли кво се сетих... не сме се карали от ЧЕТИРИ ДНИ (реална моя случка)". По-важното е да се разбирате, а очевидно не сте на едни вълни. Не те съветвам и да се променяш заради нея, защото реално ти слагаш една маска с кратък "срок на годност" - тая твоя маска ще падне в някакъв момент.
Моето съвет, брато, е да бягаш от тая мома и да се огледаш за някоя, с която вървите в една посока ако мога така да се изразя. Някоя, която я усещаш, че си струва и е за теб. И ако се запознаваш с някоя, която те кефи, гледай да не й станеш най-добрата приятелка, покажи, че имаш интерес, но не се натрапвай. Гледай да си тежиш на мястото, дай й да разбере какво искаш, абе като цяло покажи й къде е тестостерона. And for the love of God - никакви целувки по бузите освен ако не са гъзни...
Последно редактирано от AngelBelchev : 12-03-2014 на 12:06
AngelBelchev-ще опитам да се дистанцирам, още повече, че наближава зимна ваканция, а после сесия и без това няма да се виждаме много много.Мерси за съвета.Просто не мога да се откажа от нея.Едва ли някога ще се влюбя така както сега.Ако я видя с друг не знам дори как ще реагирам, а тя ми каза, че рано или късно ще бъде с друго момче...
Боли те фара, че ще е с друг; не сте женени, нямате деца, нямате и 5 минути връзка даже... това е естествения ход на нещата. На практика тя нищо не ти е дала, че да не можеш без нея.