Такаааа значи .. ние момичетата мразим някой да ни диша във врата , а ти точно това правиш явно. Сега ще говоря от мое име , защото на някои момичета им допада момчето да е нежно , но на мен лично не е ми е направило впечатление,че и с много други приятелки е така. Аз мразя някой да ме обсипва с комплименти , постоянно да ми се обяснява в любов и да се държи (ще се изразя малко грубо) жалко . Направо ми е жалко наистина като видя някое момче да ми лази в краката. Всяка жена се радва да има до себе си един сериозен мъж , по моите харесвания - и малко мрачен , студен ,по-мълчалив . НЕ казвам , че харесваме груби момчета и НЕ казвам ,че не обичаме от време на време да чуваме, че сме красиви и да ни подаряват някоя розичка ,но това да се случва през време , а не постоянно ! Когато получаваме всичко внимание то не ни интересува , но когато то е оскъдно започваме да го търсим . Не я притискай , не и досаждай . А и може наистина да не си човека за нея . Понякога и най-идеалният човек да се появи пред теб приемеш ли го като приятел няма как да създадеш чувства. Ако виждаш ,че няма как да се получат нещата с нея откажи се - докато е време