- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Не мога да изразя колко мразя България.
Виж какво мойто момче, на всички ни е ясно, че си трол, но ще ти отговоря, понеже ми е скучно
От почти 6 години живея в Америка, и ако си такава утрепка, за каквато се представяш, и тук няма да си намериш работа. Хората като теб само си търсят извинение да мизерстват, вместо да си стъпят на краката и да поемат отговорност за собственият си живот и собствените си проблеми. На теб винаги някой друг ти е виновен.
Ако не са политиците в България, то ще са тези в Америка или където и да си, ако не са циганите там, то ще са черните тук, които са по-зле и от нащо мангал.
Та ти в родината си не можеш да се оправиш, а мислиш, че като пристигнеш тук и си "някой от никъде" ще ти предложат работа от летището. Иска се постоянство и желание за успех, които на теб очевидно ти липсват. Да не говорим, че и без завършен 12ти клас и за Зелена Карта не можеш да кандидатстваш.
Както вече ти казах, от себе си не можеш да избягаш, ако ще на луната отиди, а на теб проблемът ти е именно това.
Троловете вече дори не са забавни деее!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
За мене човека е в пълна депресия и си вярва на думите само дето е малко прост и неможе да се изрази така, че и другите да си кажат обективното мнение по размишленията му, говориш класически истини ама няма как тийнове да ти кажат нещо умно тука, а с тъпо написания си пост неможеш да заинтригуваш "по- мъдрите" форумници че и те да си излеят душата. А да си прост не е хубаво- е върху това трябва да се работи определено.
Отново казвам че не съм трол. Няма прост/тъп човек, просто всеки си развива знанието в различна насока. Аз примерно знам английски апък ти си развиваш българските социални умения. Нямаш право да ме наричаш тъп/прост само за дето не знам коя година е създадена България(не че не знам просто така е думата). И не съм в депресия, бих казал че съм в нещо като неограничено озлобяване. Ти ми се подиграваш че не знам коя година е създадена България, аз пък ти се подигравам за дето не си по-добър от мен в някоя игра.
http://www.bnews.bg/article-123100
Ето още нещо причинено от кризата на "хубавата ви страна" ... вие сте жалки подобия на хора.
Това не е критерий, това са глупави и необразовани хора, утрепките на човечеството- за мен са равносилни на циганите, няма доходи и ражда деца. Що за глупак трябва да си да обречеш себе си и децата си след като нямаш възможност да ги гледаш. Това са утрепките на всички общества, бедни и мизерни и раждат деца заради собствената си глупост и невежество. Намат 20 лв за храна и уют а иначе навързали по 4 деца. Отнася се и за нискоквалифицираната работническа класа това. Ето така си се родил и ти, ваще са те обрекли на този живот сърди се на тях. Разумните хора имат деца само ако могат да си го позволят ок?
Последно редактирано от Nestlee : 11-29-2014 на 20:44
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Единственото нещо което искам е красиво и русо момиче. Не мога да сравня чувството когато прегърна някое русо и красиво момиче .... да я докосна и да я целуна .... просто не мога да сравня това чувство с никое друго земно чувство секс и така нататък. Това е което искам.
отрепка се пише помеждунавдругото
И това ще оправи държавата и ще спре хората да се палят?![]()
Нищо не сте разбрали. Не мога да имам такова момиче - примирих се с помощта на алкохол. А сега нямам пари за алкохол понеже няма и работа схванахте ли най сетне? За това си го изкарвам на тъпата държава. Да, има хора които са много по зле от мен но защо винаги трябва да се сравнявам с тези които са по зле? Винаги всички са имали повече от мен... омръзна ми...
Антракс, това да ти е последният подобен пост, който виждам.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Понякога когато съм озлобен на макс се чувствам така сякаш искам да отдам живота си на това да правя хората нещастни. Вие сте виновни за всички което става с мен.
Кой ще ви забавлява ли.... смейте се и ми се подигравайте за дето съм зле, но един ден аз ще ви мачкам. Един ден всички вие ще сте под мен НИЩОЖЕСТВА такива. Нямате си и представа колко ви мразя. Не съм видял един сериозен коментар в темата ми, вместо това тук гъмжи от подигравки и обиди.
Имате пари, имате приятели, имате гаджета. Имате толкова много, и ще спечелите ли още нещо като ми се подигравате?
Нямам нито пари, нито приятели, нито "гаджета" (мразя тази дума), но въпреки това не се оплаквам. А разликата между нас е, че ще остана тук и ще се мъча, за разлика от теб.![]()