.
Отговор в тема
Страница 3 от 21 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 517
    Мега фен Аватара на an7raks
    Стига, де, какво лошо има в това да се отърве от мъките? Какъв си такъв садист, че ти е кеф да се мъчи?

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    Нямам нито пари, нито приятели, нито "гаджета" (мразя тази дума), но въпреки това не се оплаквам. А разликата между нас е, че ще остана тук и ще се мъча, за разлика от теб.
    Ти си мислиш че аз няма да остана тук да се мъча? Грешката ти е че мислиш че ти си виновен за дето нямаш пари и приятели. Всичко е до това в каква среда си израснал, именно - България. Има хора много по грозни бедни от мен но имат приятелки така да го кажем. Това е защото са израснали в такава среда в която хората са приятелски настроени и така нататък. С какво са заслужили това което ние нямаме кажи ми?? Именно тази среда определя това какъв човек ще станеш. Моята среда ме направи това което съм сега. Не виждам защо трябва да уважавам някой.
    Последно редактирано от FemaleEyes : 12-01-2014 на 00:43

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Още едно подобно мнение и садо-агитката хвърчи за неопределено време!
    Калпазанке, оставам с впечатлението, че си погледнала на автора адреса и си стигнала до заключението, че няма други акаунти във форума ака. не е трол ? Друга причина да пилееш време да пишеш не виждам.

Ако е така, ще те помоля изрично да го споменеш, тъй като изказванията на автора са действително смехотворни ако става въпрос за трол, но ако е сериозен, нещата вървят по-скоро към страшни.

Aбе aз нещо не могa дa рaзберa зa кво си я създaл тaя темa. Сaмо зa дa се оплaквaш ли ? Дa кaзвaш колко ни е зле държaвaтa? Квa е целтa нa тaя темa, къф смислен отговор очaквaш дa получиш? Рaзбрaхме че не сaмо си рaсист aми и си сложил всичи хорa под един общ знaменaтел. Зa теб всички сa боклуци щото имaт пaри, приятели и т.н. и в дъното нa проблемa е че нямaш приятелкa и нищо чудно кaто гледaм нaчинa ти нa мислене сaмо хленчиш оплaквaш се от твa и онвa мaрaзиш всички щото мислиш че сa по щaстливи от теб и едвa ли не им зaвиждaш нa животa Обвинявaш другите зa проблемите си и сa сaмозaблуждaвaш Нaмирaш си опрaвдaния кaто ти е криво средaтa му билa тaкaвa aми що не я смениш средaтa животa е тaкъв кaкъвто си го нaпрaвиш кво ти пукa остaнaлите в кво положение сa дaли по зле дaли по добре не зaвиси от теб още по мaлко пък положението нa държaвaтa Aко гледaш нa нещaтa от хубaвaтa стрaнa a не от лошaтa животa нямa дa ти се струвa толковa гaден

Цитирай Първоначално написано от Lodos Виж мнението
    Aбе aз нещо не могa дa рaзберa зa кво си я създaл тaя темa. Сaмо зa дa се оплaквaш ли ? Дa кaзвaш колко ни е зле държaвaтa? Квa е целтa нa тaя темa, къф смислен отговор очaквaш дa получиш? Рaзбрaхме че не сaмо си рaсист aми и си сложил всичи хорa под един общ знaменaтел. Зa теб всички сa боклуци щото имaт пaри, приятели и т.н. и в дъното нa проблемa е че нямaш приятелкa и нищо чудно кaто гледaм нaчинa ти нa мислене сaмо хленчиш оплaквaш се от твa и онвa мaрaзиш всички щото мислиш че сa по щaстливи от теб и едвa ли не им зaвиждaш нa животa Обвинявaш другите зa проблемите си и сa сaмозaблуждaвaш Нaмирaш си опрaвдaния кaто ти е криво средaтa му билa тaкaвa aми що не я смениш средaтa животa е тaкъв кaкъвто си го нaпрaвиш кво ти пукa остaнaлите в кво положение сa дaли по зле дaли по добре не зaвиси от теб още по мaлко пък положението нa държaвaтa Aко гледaш нa нещaтa от хубaвaтa стрaнa a не от лошaтa животa нямa дa ти се струвa толковa гaден
    Излях вода върху клавиатурата ще отговоря като взема нова.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ^ ами това как го написа? Иначе темата си е екстра България е помийна яма, нека се знае и всеки псевдо националист да го д. щото и той незнае кво защитава. Всеки смотаняк който ми отговори по- надолу негативно да ми л-па у-я.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ^ ами това как го написа?
    http://s13.postimg.org/pmwsohwet/untitled.jpg

^ ами това как го написа? Иначе темата си е екстра България е помийна яма, нека се знае и всеки псевдо националист да го д. щото и той незнае кво защитава. Всеки смотаняк който ми отговори по- надолу негативно да ми л-па у-я.
    България е това, което сме ние... Щом няма по-добра алтернатива на управляващите, значи няма за какво да ревем. Никой не е виновен, че са малко хората, които стават за политици, от тях още по-малко са честните такива, а от тях явно няма такива с топки, които да направят нещо...

Горе долу си разбрал какво искам да кажа. Исках да си излея злобата в тая тема.. нищо повече.

Олекна ли ти?

Ако си се почувствал по-добре, ето и лошата новина...
    Ти си осиновен.

Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Горе долу си разбрал ...
    Aз съм момиче не знaм що си помисли че съм момче

Aз съм момиче не знaм що си помисли че съм момче
    Вероятно заради профилната снимка но както и да е...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ако си се почувствал по-добре, ето и лошата новина...
    Ти си осиновен.
    Извинявай но не схванах излишния ти коментар.

Вероятно заради профилната снимка но както и да е...
    ще кажа само едно ХА-ХА-ХА, а аз кво ли трябва да си помисля за теб по твоята профилна снимка

ще кажа само едно ХА-ХА-ХА, а аз кво ли трябва да си помисля за теб по твоята профилна снимка
    Че е трол?

Слагам снимки на момичета защото ме кефят момичета пич... ти си слагай жалките снимки на птици

Повече от фен Аватара на d-r.Zob
    ЗНАМ АНГЛИЙСКИ И ИСКАМ ДА ОТИДА В АМЕРИКА
    Страшен бонус, братле! В колцентъра на две преки от нас също взимат с английски.

ти си цяло момиче не ми се обяснявай като ученичка

Супер фен Аватара на JDeel
    Имам много големи мечти и една от тях е да се махна от тая шибана държава пълна с болезнени спомени и криза навсякъде... СТОТИЦИ ХОРА СЕ САМОУБИВАТ ЗАРАДИ ТЪПАТА КРИЗА А КАТО ЖИВОТА МИ НЕ СТРУВА НЯМЯМ ДОРИ ПАРИ ЗА ШИБАН АЛКОХОЛ! Живея в шибана къща, имам тъпо семейство, имах тъпи приятели(вече нямам никакви и не съжалявам), живота ми няма смисъл но всичко е ок аз го преодолявам с алкохол! И СЕГА ВЪПРЕКИ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ШИБАНИ ПРОБЛЕМИ СЕ ОКАЗВА ЧЕ НЕ МИ СТИГАТ ПАРИТЕ ЗА АЛКОХОЛ??????????????????????? ЗНАМ АНГЛИЙСКИ И ИСКАМ ДА ОТИДА В АМЕРИКА НО НЕ МОГА ЗАРАДИ КУП ПРИЧИНИ И ПРЕДИ ВСИЧКО ЗАЩОТО НЯМАМ ШИБАНИ ПАРИ! АКО ИМАХ СИЛАТА ЩЯХ ДА ЗАПАЛЯ ВСИЧКО КОЕТО ВИДЯ И ВСИЧКО ДА СТАНЕ ГРОЗНО В ТАЗИ СКАПАНА МИЗЕРНА БЪЛГАРИЯ!!! НЕ МОГА ДА ИЗРАЗЯ КАКВО БИХ НАПРАВИЛ АКО МОЖЕХ
    В Америка тийнове по-малки от тебе влизат в училище с автомати, изпозастрелват на каквото попаднат, а когато им остане един куршум се самоубиват с него.

С алкохол проблеми не се решават, само се създават. Проблеми се решават с целенасоченост, търсене на информация и предприемане на действия.

Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    В Америка тийнове по-малки от тебе влизат в училище с автомати, изпозастрелват на каквото попаднат, а когато им остане един куршум се самоубиват с него.

С алкохол проблеми не се решават, само се създават. Проблеми се решават с целенасоченост, търсене на информация и предприемане на действия.
    Това че не съм добре психически ми попречи доста да реша проблемите си и за това аз престанах да опитвам. Започнах да се отдавам на алкохола обаче в момента нямам пари за него. Не в буквален смисъл. Аз си купувам по 2-3 бири минимум (5% алкохол всяка) общо 3,60 лв. Като ги пия бавно се опиянявам много повече и за по дълго време. Между другото видях едно вино 2.40 лв. цяло шише! Вече от него ще купувам за да пестя пари. Ти ако знаеш колко време съм търсел помощ и така нататък но никой не ми помогна. Когато търсех помощ също така имах непрестанни мисли за самоубийство. Не след дълго аз започнах да свалям старите игри които съм играл през годините. Играех ги докато пих алкохол и чувството беше невероятно... чувстваш се по релаксиран и в същото време се усеща носталгията от тези игри. Това е единственото нещо което ми дава смисъл да живея. Не мога да имам това което искам(русо момиче)... но пък мога да се наливам с алкохол и да си играя игричките което е единственото нещо което ми доставя удоволствие. Алкохола наистина не решава проблемите но той лекува временно. Трябва да пиеш колкото се може повече.
    Последно редактирано от FemaleEyes : 12-07-2014 на 07:28

Че си изперкал- изперкал си. Препоръчвам ти като лекарсто- Червено вино - "Меча кръв" ще оправи :Д

ма кво ли ти пиша и аз ти правя темата интересна. Откачалка, русо момиче искал. Много висши мечти имаш НЯМА ЩО. Хората ще строят соларна централа на луната ти за русо момиче мечтаеш. Пфу

Единственото нещо което искам е красиво и русо момиче. Не мога да сравня чувството когато прегърна някое русо и красиво момиче .... да я докосна и да я целуна .... просто не мога да сравня това чувство с никое друго земно чувство секс и така нататък. Това е което искам.
    Ти си в алкохолен делир. Лекувай се, не е шега работа. По-добре потърси помощ, съществуват психиатри, които ще ти помогнат.

ма кво ли ти пиша и аз ти правя темата интересна. Откачалка, русо момиче искал. Много висши мечти имаш НЯМА ЩО. Хората ще строят соларна централа на луната ти за русо момиче мечтаеш. Пфу
    Ще се опитам да ти обясня някак. Има хора които като ги обидиш те психически са настроени така че изобщо да не се засягат от обидата и дори не се ядосват. Има и хора които като ги обидиш те така са настроени психически че просто това за тях да е супер неприятен момент и се засягат страшно много! Аз пък съм настроен психически така че да изпитвам максимално удоволствие от прегръдка с желаното момиче. Когато я прегръщам и знам че тя е красива и одушевена аз имам чувството че прегръщам душата и... така съм настроен психически че това е най-приятното нещо за мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си