- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Не мога да изразя колко мразя България.
Не му давай идей![]()
Сега сериозно щом толкова я мразиш и ненавиждаш защо просто не се преместиш в друга държава ? Трябва ти само англиски и се оправяш . Не е нужно да изразяваш толкова много умраза+ ,че както ти гледах някой постове искаш да навредин и на невините хора които нищо не са ти направили . Просто намери някакво занимание което ще те прави щаслив истински и не гледай под такъв ъгъл нещата .
Не гърми, ей!![]()
![]()
Ама ти осъзнаваш ли в колко жесток филм си се скарал, момче? Никой от тук или от където и да е, няма да тръгне да те нагрубява и наранява, без причина, още по-малко тук където никой не те познава. Живота е огледало. Правиш лошо, връща ти се лошо. Правиш добро, връща ти се добро. Ако си се държал добре с хората, никой нямаше да те наранява. Ти си събрал адски много злоба и комплекси в теб. Заради което не са виновни другите, че ти си комплексар и най-лесния начин, да си избиеш комплексите, е да почнеш да заплашваш, че ще ни изтрепеш и кво ли не говори още. Ти сам каза, че нямаш приятели. Замислял ли си се защо? Дали проблема не е в теб, в държанието и в постъпките ти? Когато имаш ниски критерии и очаквания за себе си, не очаквай другите да имат по-високи. Не си търси оправдания, така залъгваш само себе си, а не околните.
Не знам за какви лекенца говориш.
Искам да ти кажа , че като правиш добро не те чака добро или поне работата е 50/50
Мога да ти дам доста примери както в работата така и в живота но едва ли ще разсъждавам повече над това.
тва да мразиш - все едно сам да си счупиш крак, а да си спортист
коли за скрап изкупуване на коли за скрап изкупуване на коли
Личи си че не следиш мненията ми в форума. Писах че имах приятели, но аз ги исхвърлих от живота ми. Не ми харесва да имам приятели, обичам самотата. Искам да съм напълно сам с пари, това е. Аз не мога да ви намеря всеки 1 човек от форума та да ви заплашвам с патлака в ръка... но ще го направя с хора от моя град. Ето и още една случкa, ще намеря снимки в Фацебоок за да ти опиша точно с детайли какво ми се случи веднъж.
Беше един обикновен учебен ден, ах като стана дума сега си спомних дните в училище.. как ми липсват.. но както и да е. Та имах проблеми с една к*рва, много ми се отваряше. Ето нейна снимка.
И между другото, останах с впечатлението колко много са отворени тези курви "момичетата". Отварят ми се и ме удрят защото знаят че "момиче не се бие" хаха. По принцип никъде не се вижда момче да бие момиче... и тая курва веднъж ми се отвори, бяхме на двора на училището. Не помня точно за какво се скарахме, нито пък какво си казахме. Но тя дойде при мен и ако помня добре тя ми наговори някакви тъпотии.. и аз изръсих някакви глупости като "ооо господи недей!" И тя ме срита веднъж, втори път, трети. На четвъртия всички започнаха да ми се смеят понеже бях център на внимание, ядосах се и я подгоних. След което двама "Гързари" застанаха на пътя ми. Да ги наречем, защитниците на дамите! И те ме спряха докато я гоних. Много се ядосах за дето не я достигнах да я ударя. А ето ги и тях.
Гъзар номер 1
Гъзар номер 2
Не мога да повярвам че ме беше страх от тези влечуги. И след 1-2 минути, докато все още бях център на внимание една друга курва ми се отвори. Помня много добре че нямаше абсолютно никаква причина. Аз винаги съм бил смешен в очите на другите. Не мога да я намеря, сигурно си е сменила името в феиса, както и да е. Та подгоних и нея - бях бесен, и в същия момент се спънах и паднах, но паднах на колене и си скъсах анцука. Всички се скъсаха от смях... и едно друго момиче ми вика "иване... ставаш за да правиш смях". Толкова срам испитах.. толкова бях изнервен. Кои би повярвал че след толкова време, ще искам да насоча пистолет към тези хора и да им крещя "ПАДАЙ НА КОЛЕНЕ МЪРШО". Щом взема пистолета веднага си правя списък с хора, и план. Ще замина за село и ще поживея там няколко дни защото курвата която ми каза "иване... ставаш за да правиш смях" живее там. Ще питам тук там и ще направя всичко възможно да я намеря, ще разбера къде живее и ще я чакам по цял ден близо до къщата и. Когато излезне и тръгне на някъде, аз ще я проследя и когато няма хора и улиците са чисти ще и извикам името и вадя патлака. Ще и припомня кой съм и какво е направила и единственото нещо което ще искам е ИЗВИНЕНИЕ! Списъкът ще е дълъг между другото... ще ми се молят на колене за живота си все едно се молят на БОГ. Виждаш ли от какви случки имам комплекси? По точно "имах" комплекси. Едно време бях символа за смях и подигравки, но сега ще съм най-отмъстителния човек в градът ми. Всичко което исках да имам беше просто едно русо и красиво момиче... не за да се кефя на другите че имам приятелка или нещо такова... исках да съм си сам с нея и да се разхождаме по цяла нощ на лунна светлина... по празните улици докато няма коли. Да правим само романтични неща... но е ясно че това никога няма да стане. Не приемам тежко факта че никога няма да имам приятелка, просто търся следващото нещо което ми доставя удоволствие. За момента например ми харесва да си играя видео игрички колкото да си губя времето, харесва ми да влезна в някоя игра и да гледам облаците от колата ми... виртуалния ми свят... но психически съм така настроен че вече нищо не ми доставя истинско удоволствие. Сега влизам в играта за 2 минути - хохо и я гася... след като никога не мога да имам това което искам(русо момиче) и нищо не ми доставя удоволствие, съм решил поне да си отмъстя на тези които ми съсипаха живота. Ето това са плановете ми.
Не мога да повярвам че съм толкова грозен в очите на другите... просто не съм поддържан защото нямам пари. Помнете ми думата че ще си отмъстя. Ако имах желаното момиче... нямаше и да помисля за тези неща като пистолети и отмъщения. Всичко за което щях да мисля е за нея. Щях да си харча всичките пари в това да и осигуря охолен живот... да и правя подараци и да и подаря бял суичър, бели дънки и бели кожени ботуши. За да може като я виждам облечена така, да се чувствам все едно виждам ангел. И аз ще съм облечен в бели маратонки, сини дънки и също като нея бял суичър. Да се прегръщаме и целуваме в двора на гимназията в 3 часа през нощта... без да ни интересува нищо друго освен момента. За тези неща щях да мисля ако имах момичето ми... щях да съм всичко което тя е искала, душите ни да се слеят в едно. Но това че съм грозен и БЕЗ социални умения, кара момичетата да ме отблъскват, да ми се подиграват или смеят. Това не ме ядосва, нито пък ме кара да се самосъжалявам - защото винаги съм бил отчаян. Никой не ме е питал дали искам да се раждам и все още се питам за какво съм се родил. Аз нямам какво да и дам на момичето ми, не съм поддържан и съм грозен. Нямам пари, нито кола. А ми се искаше да имам кола и да се разхождаме с момичето ми... в моя град има едно изоставено летище без никакви светлини. Да можеше да съм с нея на това летище на лунна светлина.. да изгася фаровете на колата и в тъмното да се пита къде съм.. и изведнъж нежно да я докосна по вратът ... да я прегърна нежно... единственото нещо което ми трябва за всичко това са парите - които никога няма да имам.![]()
Неподдържан, поради липса на пари? Ти нямаш пари да си измиеш косата, пистолет ще купуваш
Имах преди време един такъв съученик, и той като теб нямаше пари, всеки ден идваше с едни и същи дрехи, даже през зимата идваше по тениска. Никой не го понасяше заради лошата хигиена, всъшност тя не беше лоша, хигиената при него направо липсваше. Миришеше, и на косата му през по-топлите дни сигурно можеше няколко яйца да изпържиш. Та същият този и той си беше повярвал много и понеже нямал достъп до пистолет, тръгнал на някакви с нож... да не ти казвам после от къде са му го вадили същият този нож.
Ами парите се изкарват с работа, работи и ще имаш пари, а не стой да се самосъжаляваш в тийн форум и да говориш как ще ти се молят в кракатаа и т.н. нито парите, нито каквото и да е друго ще ти падне ей така от небето щото искаш.
Я не ми говори все едно съм някои нов в тези неща... много добре знам за какво говоря. Стрелял съм с пистолет на нова година, когато бях 9-10 годишен. За 5-тия ми рожден ден баща ми ми подари пушка... егати подарака. Стрелял съм с пушката с оптиката на чичо ми, помня че целих врабчета но не помня дали съм убивал. Ти ли ще ми кажеш че не мога да държа пистолет? И не съм озлобен... аз просто си умирам от желание за ендна прегрътка с момиче... но факта че никога няма да прегръна ме кара да озлобявам. И все пак, не отричаш че съм грозен нали?
Не е за вярване че хора като АЗИС имат толкова много, а аз нищо. Какво е правил азис? Какво работи? Работата му е да се прави на педераст и за това има фенове из цяла българия?? Вие не сте наред да слушате педераст като него... че и ФБ страницата му има 200 хиляди харесвания. Милионерите, актиорите.. всичките тея искарват пари с лекота за 0% работа. Еи сега ако примерно азис напише в ФБ "моля ви даите ми пари нуждая се от тях" и да вкара нещо от сорта че е на въпрос и смърт... и само гледаш след един ден хората му пращат онлайн пари като луди. Всичко защото е известен. Тези хора с парите си осигуряват охолен живот.. наркотици или пък ходят по курви(като 100 кила). Но аз искам само прегрътка с момиче... не съм като тях. Ако имах пари, щях да си уредя и прегрътка с момиче.
Как може да живееш като такова подло и жалко същество?! ХАХАХАХА Ама най- вече си смешен...
Ти май усещам че прикрито почваш да се молиш само и само някоя форумка да те съжали прегърне.
Чак сега осъзнавам че търсиш съжаление, и то отчаяно.
Според мен, трябва да смениш града, ако си завършил хвани се на работа, замини и за чужбина да работиш, трябва ти едно ново начало, един вид този живот вече си го опропастил, трябва ти нов. Нова държава, град, работа, нови приятели, запознанства, нов външен вид, тъй като виждам, че сам се критикуваш относно това.
Кои са тези хора, чиито снимки качваш, и не мислиш ли, че ще имаш неприятности, ако въпросните хора разберат за този твой неприятен навик?
Последно редактирано от dreamwalker : 02-18-2015 на 18:48
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.