.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 517

Hybrid View

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Имам много големи мечти и една от тях е да се махна от тая шибана държава пълна с болезнени спомени и криза навсякъде... СТОТИЦИ ХОРА СЕ САМОУБИВАТ ЗАРАДИ ТЪПАТА КРИЗА А КАТО ЖИВОТА МИ НЕ СТРУВА НЯМЯМ ДОРИ ПАРИ ЗА ШИБАН АЛКОХОЛ! Живея в шибана къща, имам тъпо семейство, имах тъпи приятели(вече нямам никакви и не съжалявам), живота ми няма смисъл но всичко е ок аз го преодолявам с алкохол! И СЕГА ВЪПРЕКИ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ШИБАНИ ПРОБЛЕМИ СЕ ОКАЗВА ЧЕ НЕ МИ СТИГАТ ПАРИТЕ ЗА АЛКОХОЛ??????????????????????? ЗНАМ АНГЛИЙСКИ И ИСКАМ ДА ОТИДА В АМЕРИКА НО НЕ МОГА ЗАРАДИ КУП ПРИЧИНИ И ПРЕДИ ВСИЧКО ЗАЩОТО НЯМАМ ШИБАНИ ПАРИ! АКО ИМАХ СИЛАТА ЩЯХ ДА ЗАПАЛЯ ВСИЧКО КОЕТО ВИДЯ И ВСИЧКО ДА СТАНЕ ГРОЗНО В ТАЗИ СКАПАНА МИЗЕРНА БЪЛГАРИЯ!!! НЕ МОГА ДА ИЗРАЗЯ КАКВО БИХ НАПРАВИЛ АКО МОЖЕХ
    В Америка тийнове по-малки от тебе влизат в училище с автомати, изпозастрелват на каквото попаднат, а когато им остане един куршум се самоубиват с него.

С алкохол проблеми не се решават, само се създават. Проблеми се решават с целенасоченост, търсене на информация и предприемане на действия.

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    В Америка тийнове по-малки от тебе влизат в училище с автомати, изпозастрелват на каквото попаднат, а когато им остане един куршум се самоубиват с него.

С алкохол проблеми не се решават, само се създават. Проблеми се решават с целенасоченост, търсене на информация и предприемане на действия.
    Това че не съм добре психически ми попречи доста да реша проблемите си и за това аз престанах да опитвам. Започнах да се отдавам на алкохола обаче в момента нямам пари за него. Не в буквален смисъл. Аз си купувам по 2-3 бири минимум (5% алкохол всяка) общо 3,60 лв. Като ги пия бавно се опиянявам много повече и за по дълго време. Между другото видях едно вино 2.40 лв. цяло шише! Вече от него ще купувам за да пестя пари. Ти ако знаеш колко време съм търсел помощ и така нататък но никой не ми помогна. Когато търсех помощ също така имах непрестанни мисли за самоубийство. Не след дълго аз започнах да свалям старите игри които съм играл през годините. Играех ги докато пих алкохол и чувството беше невероятно... чувстваш се по релаксиран и в същото време се усеща носталгията от тези игри. Това е единственото нещо което ми дава смисъл да живея. Не мога да имам това което искам(русо момиче)... но пък мога да се наливам с алкохол и да си играя игричките което е единственото нещо което ми доставя удоволствие. Алкохола наистина не решава проблемите но той лекува временно. Трябва да пиеш колкото се може повече.
    Последно редактирано от FemaleEyes : 12-07-2014 на 07:28

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ма кво ли ти пиша и аз ти правя темата интересна. Откачалка, русо момиче искал. Много висши мечти имаш НЯМА ЩО. Хората ще строят соларна централа на луната ти за русо момиче мечтаеш. Пфу

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ма кво ли ти пиша и аз ти правя темата интересна. Откачалка, русо момиче искал. Много висши мечти имаш НЯМА ЩО. Хората ще строят соларна централа на луната ти за русо момиче мечтаеш. Пфу
    Ще се опитам да ти обясня някак. Има хора които като ги обидиш те психически са настроени така че изобщо да не се засягат от обидата и дори не се ядосват. Има и хора които като ги обидиш те така са настроени психически че просто това за тях да е супер неприятен момент и се засягат страшно много! Аз пък съм настроен психически така че да изпитвам максимално удоволствие от прегръдка с желаното момиче. Когато я прегръщам и знам че тя е красива и одушевена аз имам чувството че прегръщам душата и... така съм настроен психически че това е най-приятното нещо за мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си