- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Не мога да изразя колко мразя България.
Такъв мамин златен ревящ келеш като теб, който се оплаква за щяло и нещяло заслужава да се хване и да се смели от бой до напикаване и всеки път като си помислиш за думата "убийство" да получаваш тикове, спазми и нощно напикаване.
Келеме с келеме, сядай си на задника и почвай да учиш да се развиеш да имаш пари и приятелка, няма да ти паднат на готово, не очаквай да си седиш в училище и някое момиче просто да дойде и да ти каже колко си красив и как иска да ти духа по всичките 3393 начина.
Олигофрен, ще убива той, Айде ела да ме убиеш бе? Точно такъв като теб така бих му блъскал черепа в тротоара, че да не знаеш на къде да хванеш.
Нямал гадже и тръгнал да ми реве, нямал пари за пиене, ЕШШШ алоо хората родители нямат, приятели нямат и все пак се съвземат и се развиват така както ти никога няма да можеш, а само ще седиш, ще завиждаш и ще плюеш отстрани.
Отрепка пълна. Хвани си запали компа и се обеси, то като си слабохарактерен и друг изход няма, напиши там едно ревливо писмо как не си ебал на (там не знам колко години си) и после си тегли въжето. Олигофрен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.