.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 517

Hybrid View

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Нямал гадже и тръгнал да ми реве, нямал пари за пиене, ЕШШШ алоо хората родители нямат, приятели нямат и все пак се съвземат
    Ще ти кажа нещо за "хората". Теб защо те е срам когато си гол пред хората? Защото като дружиш с хората си научил че трябва да те е срам, и защо? Никой не знае... Аз ограничих контактите си с хората и открих толкова хубави неща с които да се забавлявам. Ти знаеш ли какво е да отидеш в 3 часа през нощта в двора на гимназията по пълнолуние? Не, не знаеш... защото дружиш с "хората" а те те карат по дискотеките където има курви и алкохол. Когато останеш сам за поне 4 години, ще мислиш като мен. Ти мислиш като хората защото дружиш с тях. И само да добавя че не съм чел по-грозен пост от твоя.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Ще ти кажа нещо за "хората". Теб защо те е срам когато си гол пред хората? Защото като дружиш с хората си научил че трябва да те е срам, и защо? Никой не знае... Аз ограничих контактите си с хората и открих толкова хубави неща с които да се забавлявам. Ти знаеш ли какво е да отидеш в 3 часа през нощта в двора на гимназията по пълнолуние? Не, не знаеш... защото дружиш с "хората" а те те карат по дискотеките където има курви и алкохол. Когато останеш сам за поне 4 години, ще мислиш като мен. Ти мислиш като хората защото дружиш с тях. И само да добавя че не съм чел по-грозен пост от твоя.
    Келеш насран, не ходя по дискотеки не пия и не пуша... По курви не ходя, а си имам приятелка.
    Истинските ми приятели са общо 5ма на брой, макар познатите да са хиляди.
    К'во ти е оправданието сега? Ти като си пиян в несвяст аз тичам в гората рано сутрин, гледай си ти луната в 3 през нощта в училище, загубеняк... Казах ти въжете, дървото и врата - да те няма. Измет.
    На такива единствената помощ която бих им дал е да ги бутна от столчето като са се вързали здраво около врата.
    Даже ще те и запаля е така да се порадваме малко.
    Много големия мъж там щял да убива, мразел, щото имали приятелки и приятели.
    Т'ва си е твой проблем бе, слабохарактерно лайно, не наш. Оправяй се. Нито съм най-красивия, нито най-богатия винаги има повече от мен? Е ко седнал ли съм да се вайкам? Имам си и приятели и приятелка, щото не съм путка като теб да седна да се оплаквам, а се стягам и променям нещо.. работя по въпроса...
    Мама ти деба и прошляка, ай изчезвай от форума, че ми писна да ти гледам убитите постове, боч.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Келеш насран, не ходя по дискотеки не пия и не пуша... По курви не ходя, а си имам приятелка.
    Истинските ми приятели са общо 5ма на брой, макар познатите да са хиляди.
    К'во ти е оправданието сега? Ти като си пиян в несвяст аз тичам в гората рано сутрин, гледай си ти луната в 3 през нощта в училище, загубеняк... Казах ти въжете, дървото и врата - да те няма. Измет.
    На такива единствената помощ която бих им дал е да ги бутна от столчето като са се вързали здраво около врата.
    Даже ще те и запаля е така да се порадваме малко.
    Много големия мъж там щял да убива, мразел, щото имали приятелки и приятели.
    Т'ва си е твой проблем бе, слабохарактерно лайно, не наш. Оправяй се. Нито съм най-красивия, нито най-богатия винаги има повече от мен? Е ко седнал ли съм да се вайкам? Имам си и приятели и приятелка, щото не съм путка като теб да седна да се оплаквам, а се стягам и променям нещо.. работя по въпроса...
    Мама ти деба и прошляка, ай изчезвай от форума, че ми писна да ти гледам убитите постове, боч.
    Нарушена точка 10 от правилата на форума, Banned.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си