.
Отговор в тема
Страница 8 от 21 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 517
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    Според мен положението и психиката на колегата не е за подигравка. Но просто трябва да спре да му пука, че тоз казал така, оня направил така, трети си има приятелка. Не смятам, че можеш да се върнеш в училище, защото не смятам, че ще е нормално да има 18 годишен осмокласник, нали? Това за пистолета и това, че ще ги накараш да паднат на колене си го избии от главата. Ти сам си си провалил живота още с напускането на училището.
    Човеко ти луд ли си бе, ти по- добре първо се погрижи за твоята психика. И по дяволите ти наистина ли си се вързал че е на 17 и и няма 8 клас?

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    . Да имаше кой да ми подари един бял суитчър, толкова щастлива щях да съм, ама няма как, щот не съм руса
    Хахахаха
    Тоя път сцепи мрака с фенерче

Супер фен Аватара на chupachups
    Цитирай Първоначално написано от Challenger Виж мнението
    @FemaleEyes, хайде да се обичаме взаимно. И аз имам тайна любов. Ти също... Може да си говорим.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Такъв мамин златен ревящ келеш като теб, който се оплаква за щяло и нещяло заслужава да се хване и да се смели от бой до напикаване и всеки път като си помислиш за думата "убийство" да получаваш тикове, спазми и нощно напикаване.
    Келеме с келеме, сядай си на задника и почвай да учиш да се развиеш да имаш пари и приятелка, няма да ти паднат на готово, не очаквай да си седиш в училище и някое момиче просто да дойде и да ти каже колко си красив и как иска да ти духа по всичките 3393 начина.
    Олигофрен, ще убива той, Айде ела да ме убиеш бе? Точно такъв като теб така бих му блъскал черепа в тротоара, че да не знаеш на къде да хванеш.
    Нямал гадже и тръгнал да ми реве, нямал пари за пиене, ЕШШШ алоо хората родители нямат, приятели нямат и все пак се съвземат и се развиват така както ти никога няма да можеш, а само ще седиш, ще завиждаш и ще плюеш отстрани.
    Отрепка пълна. Хвани си запали компа и се обеси, то като си слабохарактерен и друг изход няма, напиши там едно ревливо писмо как не си ебал на (там не знам колко години си) и после си тегли въжето. Олигофрен.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Оставил си някав фейкарски фейсбук
    Имаш сниимка с някво ланче и имаш комп на който му вървят игри.
    Закво точно се оплакваш че нещо ми се изгуби нишката?

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    AnarchyBoy, не с лошо. И не му давай такива съвети, които ще го подтикнат към самоубийство. Нали трябва с някой да се забавляваме тука.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    ot vsi4ko kvot pro4etoh imam samo edin vupros...ti roditeli ima6 li?
    Родители ли? хаха... Ако наричаш родители 2-ма човека които са се разделили 2 години след като се родих, и то за нещо дребно. Като казвам дребно имам предвид нещо супер дребно. През цялото това време, през тези години в които пораснах баща ми нито веднъж не дойде да ми даде пари. Давал ми е пари само защото баба(неговата майка) го караше и му викаше за да ми даде. Аз израстнах с майка ми до 8 годишна възраст, тя ми съсипа детството. Биеше ме всеки ден, това никога няма да го забравя. Наказваше ме в ъгъла да стоя на 1 крак с вдигнати ръце, да не ставам от учебника докато не си научка урока. Много често плачех. Заключваше ме в тъмната спалня и надничаше мършата през прозореца да види дали съм се махнал от ъгъла... и представя си нямаш колко я мразя. Апък когато бях болен се ядосваше... за дето съм болен? Тогава много често се разболявах то не беше за вярване. Аз винаги съм обичал баща ми. Обичах когато идваше с тунингованата му кола да ме закарва на село където беше компютъра на чичо. Там са хубавите ми спомени, при компютъра. Но баща ми никога не ме обичаше, никога не се интересуваше от мен. Как съм.. болен ли съм. Дори и да бях умрял той нямаше да се притесни, в това съм сигурен защото аз не помня нито 1 път ама нито 1 път баща ми да се е затъжил за мен или пък да го е грижа. Както и да е, не ми пука за баща ми. След всичко което преживях с майка ми аз просто бих избрал да я махна от живота ми и никога повече да не я видя, да изчезне все едно съм нямал майка. Когато бях на 8 години или 10 тя замина в Гърция да работи, а мен най-безотговорно ме остави на грижите на пра-баба ми и пра-дядо ми - които мразех много. Разбира се, мен нямаше кой да ме възпитава... тези стари хора? През това време аз правих всичко възможно да се докопам до компютър. Да си призная, в живота ми не само на мен са ми се случвали лоши неща ами и аз съм правил лоши неща. Помня как крадях пари от баба ми(за което съжалявам), сега като си спомня как нагло съм го правил направо се отвръщавам от себе си... баба ми която толкова много се грижеше за мен а аз да крада пари от нея. Няма значение, това е минало. Та нали ти казвам аз правих всичко възможно да се добера до компютър. Харчих си всичките пари в компютърните зали, а собственика на залата ме унижаваше пред всички които бяха там и ме пращаше да му купувам закуски. Майка ми в Гърция купи един лаптоп и ми го прати, бях неземно щастлив когато го пипнах с ръцете си, отворих го докоснах клавиатурата и натиснах копчето за включване. Видях екрана... всичко зареди и се чувствах невероятно. Преди докато още ходих в село при компютъра на чичо ми, аз си казвах "Колко ли ще ми е хубаво ако никога не умирам, имам хубава стая, имам компютър и храна в нея, и съм завинаги с компютъра и си играя игри вечно". И един ден това стана реалност, сега прекарах 4 години пред компютъра без да излизам. Играя по цели дни и нощи, ето например сега е 2:36 през нощта аз станах сигурно в 5 през деня. Помня как си пих айрян с месо по цяла нощ и си играех каквото ми е кеф. Имах торбички под очите... и когато лаптопа ми се развали(казаха че съм изгорял от игра RAM паметта) аз направо бях разбит и тъжен. С всеки ден аз си спомнях дните прекарани пред него и колко щастливи моменти имах. Имам даже носталгия която чувствам дори до сега, а минаха повече от 4 години. Но негативната страна от цялото това хубаво време беше че станах неограничен. Сега си съсипвам живота на воля и не ми пука... никой нищо не може да ми каже. Сега майка ми е у нас от 2 години, и с течение на времето започнах да я мразя все повече и повече. Когато ми каже нещо, аз и отвръщам с някое от тези 3 неща: Курва, махай се, мърша. Абсолютно нищо друго не и казвам вече. Чакам да си отиде в Гърция и никога вече да не се върне. Нещо друго да питаш?

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    наистина ли си се вързал че е на 17 и и няма 8 клас?
    От както съм създал профила си, не съм лъгал никого за нищо.
    Последно редактирано от FemaleEyes : 02-23-2015 на 00:01

Цитирай Първоначално написано от Challenger Виж мнението
    @FemaleEyes, хайде да се обичаме взаимно. И аз имам тайна любов. Ти също... Може да си говорим.
    Това някаква шега ли трябваше да бъде?

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Нямал гадже и тръгнал да ми реве, нямал пари за пиене, ЕШШШ алоо хората родители нямат, приятели нямат и все пак се съвземат
    Ще ти кажа нещо за "хората". Теб защо те е срам когато си гол пред хората? Защото като дружиш с хората си научил че трябва да те е срам, и защо? Никой не знае... Аз ограничих контактите си с хората и открих толкова хубави неща с които да се забавлявам. Ти знаеш ли какво е да отидеш в 3 часа през нощта в двора на гимназията по пълнолуние? Не, не знаеш... защото дружиш с "хората" а те те карат по дискотеките където има курви и алкохол. Когато останеш сам за поне 4 години, ще мислиш като мен. Ти мислиш като хората защото дружиш с тях. И само да добавя че не съм чел по-грозен пост от твоя.

Супер фен Аватара на skate
    az sam potresen

i kvo prai6 pred kompa po cql den? gledam vuv feisa ti nfs cuka6 kvo dr

Нищо... вече не ми доставят удоволствие игрите. Непрекъснато съм отекчен.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Ще ти кажа нещо за "хората". Теб защо те е срам когато си гол пред хората? Защото като дружиш с хората си научил че трябва да те е срам, и защо? Никой не знае... Аз ограничих контактите си с хората и открих толкова хубави неща с които да се забавлявам. Ти знаеш ли какво е да отидеш в 3 часа през нощта в двора на гимназията по пълнолуние? Не, не знаеш... защото дружиш с "хората" а те те карат по дискотеките където има курви и алкохол. Когато останеш сам за поне 4 години, ще мислиш като мен. Ти мислиш като хората защото дружиш с тях. И само да добавя че не съм чел по-грозен пост от твоя.
    Келеш насран, не ходя по дискотеки не пия и не пуша... По курви не ходя, а си имам приятелка.
    Истинските ми приятели са общо 5ма на брой, макар познатите да са хиляди.
    К'во ти е оправданието сега? Ти като си пиян в несвяст аз тичам в гората рано сутрин, гледай си ти луната в 3 през нощта в училище, загубеняк... Казах ти въжете, дървото и врата - да те няма. Измет.
    На такива единствената помощ която бих им дал е да ги бутна от столчето като са се вързали здраво около врата.
    Даже ще те и запаля е така да се порадваме малко.
    Много големия мъж там щял да убива, мразел, щото имали приятелки и приятели.
    Т'ва си е твой проблем бе, слабохарактерно лайно, не наш. Оправяй се. Нито съм най-красивия, нито най-богатия винаги има повече от мен? Е ко седнал ли съм да се вайкам? Имам си и приятели и приятелка, щото не съм путка като теб да седна да се оплаквам, а се стягам и променям нещо.. работя по въпроса...
    Мама ти деба и прошляка, ай изчезвай от форума, че ми писна да ти гледам убитите постове, боч.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на chupachups
    От всичко което прочетох от постовете ти разбрах едно. Ти си АДСКИ повърхностен и материален. Ревеш ми за някъв тъп компютър, всичките ти пари си ги давал, за да киснеш в някъв компютърен клуб вместо примено да си купиш топка, за да риташ с другите момчета, но тук сигурно ще кажеш, че те тормозят и обиждат всички естествено. Крадял си от баба ти, за да отидеш пак в тъпия клуб,, вместо да седнеш да учиш или нещо от което ще има полза, защото ако беше седнал да се образоваш на време, сега щеше да имаш работа и за теб толкова важните пари. Проблема си е ИЗЦЯЛО в теб. Майка ти, ти е купила лаптоп и ти толкова си с филмирал в тея тъпи игри, че сума време си се забил във вас без да излизаш и без никакви контакти, точно в тийн годините. Еми извинявай, ама няма как в момента да очакваш някое момиче да те хареса, като си антисоциален искаш да избиеш всички, единственото което правиш е да се самосъжаляваш вместо да вземеш нещата в свой ръце. Има хора които не познават дори родителите си и са израснали в домове, без никой и въпреки това живеят и се взимат в ръце, имат приятелки и всичко. Ти си слабохарактерен материалист и такъв ще си останеш!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Докато му се обръща внимание, ще продължава да убива.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Давай, момче, хвани ги! Не трябва да се колебаеш!

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Келеш насран, не ходя по дискотеки не пия и не пуша... По курви не ходя, а си имам приятелка.
    Истинските ми приятели са общо 5ма на брой, макар познатите да са хиляди.
    К'во ти е оправданието сега? Ти като си пиян в несвяст аз тичам в гората рано сутрин, гледай си ти луната в 3 през нощта в училище, загубеняк... Казах ти въжете, дървото и врата - да те няма. Измет.
    На такива единствената помощ която бих им дал е да ги бутна от столчето като са се вързали здраво около врата.
    Даже ще те и запаля е така да се порадваме малко.
    Много големия мъж там щял да убива, мразел, щото имали приятелки и приятели.
    Т'ва си е твой проблем бе, слабохарактерно лайно, не наш. Оправяй се. Нито съм най-красивия, нито най-богатия винаги има повече от мен? Е ко седнал ли съм да се вайкам? Имам си и приятели и приятелка, щото не съм путка като теб да седна да се оплаквам, а се стягам и променям нещо.. работя по въпроса...
    Мама ти деба и прошляка, ай изчезвай от форума, че ми писна да ти гледам убитите постове, боч.
    Нарушена точка 10 от правилата на форума, Banned.

Цитирай Първоначално написано от chupachups Виж мнението
    От всичко което прочетох от постовете ти разбрах едно. Ти си АДСКИ повърхностен и материален. Ревеш ми за някъв тъп компютър, всичките ти пари си ги давал, за да киснеш в някъв компютърен клуб вместо примено да си купиш топка, за да риташ с другите момчета, но тук сигурно ще кажеш, че те тормозят и обиждат всички естествено. Крадял си от баба ти, за да отидеш пак в тъпия клуб,, вместо да седнеш да учиш или нещо от което ще има полза, защото ако беше седнал да се образоваш на време, сега щеше да имаш работа и за теб толкова важните пари. Проблема си е ИЗЦЯЛО в теб. Майка ти, ти е купила лаптоп и ти толкова си с филмирал в тея тъпи игри, че сума време си се забил във вас без да излизаш и без никакви контакти, точно в тийн годините. Еми извинявай, ама няма как в момента да очакваш някое момиче да те хареса, като си антисоциален искаш да избиеш всички, единственото което правиш е да се самосъжаляваш вместо да вземеш нещата в свой ръце. Има хора които не познават дори родителите си и са израснали в домове, без никой и въпреки това живеят и се взимат в ръце, имат приятелки и всичко. Ти си слабохарактерен материалист и такъв ще си останеш!
    Ти какво си мислиш, че не съм опитвал ли? Опитвал съм да се бутам в групичката им и да играя с тях, но винаги съм играл толкова зле и никога не съм вкарвал гол. Аз съм заклет хейтър на футбола. Проблема е изцяло в мен? А не в родителите ми че са ме оставили да стана неограничен? И как очаквам момиче да ме хареса? Ами преди всичко трябва да ми даде шанс да ме опознае, да и покажа колко съм романтичен... и това че съм романтичен не го казвам аз, на мен са ми го казвали. За момента съм решил само да чакам ок? Вчера бях крайно ядосан и хвърлих чашата в стената... даже още виждам стъкла по стаята. В случай че никое момиче по никакъв начин не прояви интерес към мен през цялото това време което ще чакам, ще направя следното. Ще събера от някъде 100 лева, ще добавя някое момиче в Facebook и ще и пиша "Искаш ли да си ми приятелка за 1 ден срещу 100 лева?" ще и кажа че няма дори да я докосна освен ако тя не пожелае. Ще я карам да седне някъде с мен и да си говорим, накрая когато деня свърши ще я помоля само за 1 прегрътка. За момента само ще чакам.

Ето и клипчето което ме ядоса толкова много
    https://www.youtube.com/watch?v=RRzX25J3-w0

За мен е болезнено да гледам всичките тея хора как се радват и са щастливи... докато го гледах си представях как аз съм там и стрелям на всички посоки по тези отрепки... и това е в моя град бтв
    Последно редактирано от FemaleEyes : 02-23-2015 на 19:42

Повече от фен Аватара на fls63
    Една сутрин в около 6 часа тогава беше много тъмно и имаше мъгла. Заведох котенцето си на полето и от мястото на което стоях се виждаше една празна улица с осветление.. прекрасна гледка а и мястото беше приятно. Носех нож в себе си и се каних да убия котенцето. Още щом опрях ножа на гърлото му аз изпитах някакво чувство, сякаш усещах живота които тече в това животно... аз се опитах да му прережа гърлото но не го направих достатъчно силно и само малко козина му падна нищо повече... почувствах се някак си неспособен да убия това котенце и за това започнах да хвърлям камъни по него и така той избяга. Изгоних го за да не го убия. ... Мразя повече хората отколкото животните!

Даже вие хората мачкате животните... не мислите за тях! Заради начина ви на живот те нямат къде да живеят...
    Не че съм с хейт,нооо малко странно се изрази?!Даже не те разбрах.
    Значи,НИЕ мачкаме животните,НЕ СМЕ мислили за тях,и заради нашия живот те нямало къде да живеят? А няколко реда по-нагоре си написал че ти си щял,не да мачкаш животинката,ами направо ДА Я убиеш.А после ние сме ти виновни?
    Доста безсмислено,а? ... Пък и към това "ВИЕ ХОРАТА",не поставяш ли и себе си?

Цитирай Първоначално написано от fls63 Виж мнението
    Не че съм с хейт,нооо малко странно се изрази?!Даже не те разбрах.
    Значи,НИЕ мачкаме животните,НЕ СМЕ мислили за тях,и заради нашия живот те нямало къде да живеят? А няколко реда по-нагоре си написал че ти си щял,не да мачкаш животинката,ами направо ДА Я убиеш.А после ние сме ти виновни?
    Доста безсмислено,а? ... Пък и към това "ВИЕ ХОРАТА",не поставяш ли и себе си?
    Направих го с цел да заплача... обичам когато усетя сълзите ми да се стичат по лицето ми, и точно в този момент да усетя позитивните чувства...

Повече от фен Аватара на fls63
    Не винаги ще ги има тези позитивни чувства когато и след като си ревнал.Непукист си,и си го знаеш.
    Само ще ти кажа че всяко нещо се оправя и има Изход.
    Бъди оптимист и мисли възможно най-позитивно.По-добре да ревнеш от позитивните чувства и емоции,а не обратното.

по дяволите ти наистина ли си се вързал че е на 17 и и няма 8 клас?
    От както съм създал профила си, не съм лъгал никого за нищо.
    Ти тъп ли си? Циганите които имат 8ми клас не могат да говорят въобще и нямат ни най- малка култура, а ти пишеш що годе нормално и не бълваш псувни което значи, че малко от малко имаш няква представа от писмо и четмо което надхвърля 8ми клас боравиш с компютър и тнт кво да ти обяснявам очевидното?

Ти си класен лъжец.

Със последните 2 страници от постове пак почна да търсиш съчувствие от жените във форума ама просто няма да те огрее това трябва да ти е ясно колкото и фейсбуци да слагаш и тъпотии да лееш никоя няма да ти пише или да се занимава с теб изобщо.

Ама сега ме направи грамотен? Сам виждаш че дори не знам къде се пишат запетай. Нормално да боравя с компютър, нали зарязах училище заради него. И не бълвам псувни заради правилата на форума, ето например AnarchyBoy получи бан заради последния му пост в тая тема. Пак ти казвам, никого за нищо не съм лъгал. И това че търся съчувствие от жените което каза беше супер голяма глупост. Признавам при първите ми постове които направих(това беше преди около 5 или повече месеца) направих теми в които споделям какво искам да преживея, и очаквах съчувствие от жените/момичетата. Но само като прочетох какво ми отвърнаха веднага разбрах че никоя не ми съчувства. Разбрах че има много хора като мен които се оплакват, защо да съчувстват точно на мен? След 10-тия ми пост в тоя форум аз престанах да търся съчувствие. Ти ме попита и аз ти отговорих, други въпроси?

Ти ме попита и аз ти отговорих, други въпроси?
    тцтцтц
    Ако трябва да съм точен, като си видя мнението аз виждам само 1 въпрос който си пренебрегнал, а какво остава за отговор.
    "Ти тъп ли си?"

тцтцтц
    Ако трябва да съм точен, като си видя мнението аз виждам само 1 въпрос който си пренебрегнал, а какво остава за отговор.
    "Ти тъп ли си?"
    Няма тъп/прост човек, просто всеки развива знанието си в различна насока. Например ти знаеш историята на България, интелигентен си и така нататък. Аз може да не знам историята на България и не съм интелигентен, но пък знам почти целия английски и мога да играя игри така както ти не можеш. Ти нямаш мойте умения, аз нямам твойте. Та логиката е че няма отговор на тоя въпрос.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си