.
Отговор в тема
Страница 10 от 21 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 517
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Всичко става все по-трудно, вече дори не мога да спя. Не съм спал от седмица и не моаг да мигна ... не в буквален смисъл разбира се. Когато легна съм в пуло будно състояние през цялото време и не мога да заспя. Болката която испитвам всеки ден вече стана по-голяма. Надеждата на всеки ден от живота ми беше че ще мога отново да си легна и може би ще сънувам че всичко е наред... но вече не мога и да спя. Мисля че не ми остава друг избор освен да ускоря процеса на плановете ми. Не може да е толкова трудно да намеря пистолет... а и днес бях на испит и като минах през спирката видях едни красиви момичета... как ми се искаше да прегърна някое от тях. Но в същото време изпитвах омраза, слушах ги как се забавляват и са щастливи, а аз съм длъжен да търпя това... Когато беше 2012 аз плаках защото щял да идва края на света офф... сигурно бях един от най-наплашените хора на планетата. Но сега ми е все едно дори и да свърши. Би ми се искало един метеор да удари земята и всичко живо да умре, но преди това да видя как метеора приближава земята и да се усмихна, и дори като ме убие да ми е кеф защото ще знам че целия скапан свят ще умре с мен. Не съм сигурен дали мога да издържа още.... поне да можеше майка ми да изчезне така че да не я виждам до края на живота си, но тя е курва какво да говорим. И не ме интересува дали ми вярвате че знам английски, аз не съм пропилял години разговори с хора по форуми, скайп, Facebook за да ми кажат накрая че не го знам.

Иначе и една съфорумка се обясняваше колко и бил добър английският, ама до ден днешен като ми е тъпо и чета писанията на английски в скайп и веднага почвам да се смея

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението

Иначе и една съфорумка се обясняваше колко и бил добър английският, ама до ден днешен като ми е тъпо и чета писанията на английски в скайп и веднага почвам да се смея
    Нормално е, ти живееш в Америка. Ако живеех в Германия или Арабия, и аз щях да владея немския или арабския по-добре.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

anonymous708973
    Guest
    Нормално е Холи да има по-добър английски, да. не е нормално да се биеш в гърдите обаче, че знаеш, а действителността да е трагична. някои хора не правят разлика между "разбирам се на английски" и "говоря добре английски". така се раждат бисери като Бареков.

едит: това го написах най-общо, ама сега го гледам, той нашият не знаел какво е неопределителен член. ох.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-13-2015 на 10:37

и колко овце от стадото гласуваха за него.

186 938 хил
    божи

Град
    Dreamland
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    аз само забелявам че фимейлайса се появи а пък рафата се изгуби, що така

Град
    Dreamland
    Оставете го на мира това момче.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Нормално е, ти живееш в Америка. Ако живеех в Германия или Арабия, и аз щях да владея немския или арабския по-добре.
    Аз не сравнявам моят английски с този на хората живеещи извън англоговорящите страни, както и не твърдя, че е на перфектно ниво, а просто казвам, че когато имаш големи претенции, но не и покритие на знанията си, ставаш за смях. Не може човек, който ми говореше как знаел няколко езика перфектно и щяла да става стюардеса, как всички били ахнали едва ли не от познанията и по английски, да ми пише "if i should to be honest" или "i want he leave army"

Мега фен Аватара на galaxy29
    "i want he leave army"
    ясно, за фейка girlwithblueeyes става дума

"if i should to be honest"
    Ми на мен това ми се вижда прилично, освен ако не говориш за i-то

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Ми на мен това ми се вижда прилично, освен ако не говориш за i-то
    Nope.

едно have по- добре би стояло, но should кво му пречи

не забелязахте ли ко казах ;/
    имаме нова тема за разговор..
    нека разконспирираме синеочка и спрем масовата заблуда!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    едно have по- добре би стояло, но should кво му пречи
    Бареков, кво се обаждаш и ти, като си нямаш идея .

ми аз не я знам коя е тя

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Бареков, кво се обаждаш и ти, като си нямаш идея .
    На тебе ти казах че не та знам тъп ли си, ама сега вече знам че си тъп и от ромски произход
    аре вазирай..

Мисля, че вече стана ясно на всички кой е тъпия. Обаждаш се за нещо, което не разбираш и фейлваш два пъти подред. Какъв си умник ау.

На папагала ли си фейк, бе батал? И той ми говори такива глупости, че съм бил някъв Хасан.

другия вариант е че е възможно повече от 1 човек да те мисли за малоумник и ром макар че казват че имало хубав ром, но в твоя случай това не важи
    ако искаш продължавай да се пробваш но едва ли ще завържем лафче
    мърша

Бих се притеснил, ако мога да завържа лафче с теб, отрепка. Не си ми на нивото.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    не забелязахте ли ко казах ;/
    имаме нова тема за разговор..
    нека разконспирираме синеочка и спрем масовата заблуда!!!!!!!!!!!
    Аз забелязах, чаках пантерата да каже първо, 'щото съм засичала по теми да си говорят за местоположение и евентуално виждане ( ако не греша ). :Д
    Иначе, напоследък не пише, не съм гледала последните й мнения преди да спре :д

А пък някой я има в скай и там и наблюдава изливанията на еглиш ? :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Аз забелязах, чаках пантерата да каже първо, 'щото съм засичала по теми да си говорят за местоположение и евентуално виждане ( ако не греша ). :Д
    Иначе, напоследък не пише, не съм гледала последните й мнения преди да спре :д

А пък някой я има в скай и там и наблюдава изливанията на еглиш ? :д
    Аз я имах в скайп и доста сме си писали, докато не и казах, че лъже и че историите и не ми се връзват и тя взе че ме блокира. Все пак ако някой се интересува, мога да обясня защо смятам че лъже

Град
    Dreamland
    За кого става въпрос?

и на мен ми се струваше абсурдна още преди да ми каже холи, ама бях забелязала, че с пантерата общуват, а пък и рядко я чета и си викам тогава, че сиг съм в грешка :д а освен холи и лиландичката има наблюдения отблизо, иначе знам, че и на други хора, дето просто са и чели мненията тук им е съмнителна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си