Как имате време за такива конспирации, толкова много да се интересуваш, че чак да проверявате дали Германия пращала войници.. ИМАЙКИ ПРЕДВИД, че от обща култура трябва да се знае, че като държава Германия няма право на войска и казарми... Имат няк'ва малка наемна армия колкото при бедствие да помагат.. нали ако имат истински войни и са способни да започнат война, целия свят ще им се изсипе да ги бие.. на почивки..
На синеочка тъпотиите и личеха от километри, щото една с една историите й не се връзваха...
Няма смисъл да й правите дълбоки анализи.. прочетете 5 нейни поста през няколко месеца и ще ви стане ясно...
Някои от нас просто имат сподобността да помнят, когато им се каже нещо, за разлика от други, които дори не помнят какво са говорели вчера и само се оплитат в собствените си лъжи.
Deadlock, аз като цяло не виждам смисъл да се лъже, особено в някакъв форум, сред хора, които никога няма да видиш. Смисъл на мен ми е все тая дали някой от потребителите тук живее в палат или в колиба или дали говори 2-3-5 езика, но явно някои хора обичат поне да си представят, че другите им се възхищават на измислените образи.